Hackhell yönetimine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Titanik19

Banned
Reaction score
0
Hackhell yönetimine Galatasaray

Geçen yıl fb maçlarında hackhell robotu fenerforması giydirilmişti.Avrupa maçlarından dolayı bu yıl Aynı şey Galatasaray için neden Yapılmıyor.
Ayrıca Türk futbolu için Böylesi Bir viraja girmişken neden Galatasaray'ımıza aynı hak tanınmıyor Saygılar...

Konuda haklısın gerekli çalışma solariz tarafından zaten bekleniyor emin olun bencede güzel olur

bende gslıyım fenerbahçe için hh mana o formayı ve bayragı verende benim :) tabiki isterim gs içinde böle bişey yapmayı fakat genelde yogunluktan unuttuyorum önceden bi hatırlatma olursa neden olmasın oturur yaparız.

Titanic Kardeşim Konuyu Ben Daha Önce BiLdirdim Sen Pm Atmıştın HatırLarsın SoLariz GerekLi AçıkLamayı Da Yapmış Zaten Uygun ŞartLar OLuşsun YapıLır =)

bende gslıyım fenerbahçe için hh mana o formayı ve bayragı verende benim :) tabiki isterim gs içinde böle bişey yapmayı fakat genelde yogunluktan unuttuyorum önceden bi hatırlatma olursa neden olmasın oturur yaparız.

Öncelikle Böylesine eğlenceli bir site ve forum kurduğunuz için teşekkür ediyorum.
Sitenin en yetkili ağzıyla konuşmak onur verici gerekli hassasiyeti gösterdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım.

ben bi fenerbahçeli olarak güzeL bişey olur diyorum uefa bu :):):)

Elbette güzel olur Hackhell man'i bir de Galatasaray formasıyla görmüş oluruz moral verir

ve en sonunda bir de kupayla görürsek elbette şahane olur haydi hayırlısı ilgin için tşk solariz.

bence oLayı bu Kadar büyütmeyeLim uefa'da yarı finaL finaL oLsa neyse Ama daha 4. Tur şu turu Geçerse yapıLmaLı bence. . .

Alayına İsyan Ülen.

G
G
ÖZ
Z

HHman Göztepe'mizin formasını giysin...

[VIDEO]EwP4hUkrA74[/VIDEO]​

Galatasaray elendiğine göre konunun açık kalması anlamsız, Kapalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri