Hackhell'e 2,25 Ytl Lazım!...

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
Düşünün hackhelle kişi başı 2,25 ytl lazım... Sevenleri bu parayı verirmisiniz?.. Lütfen bundan bi art niyet çıkarmayın...
Veririm diyenler ya bi teş butonuna basın(teş sayısı için değil emin olun) yada mesaj yazın görelim kimler gerçek hackhellci... bilenler bilir bu hesabın ne hesabın olduğunu...:biggrin

ha bu arada ben veririm...
2,25 ytl oldu... bakalım ne kadar toplayabilicez...

hehe gene her zamanki gibi bi konu açtım ve patladım :vur

akıllıca ama tıtmaz bence

gerekirse elimden geldiğince para veririmde
geyik mizahta olmamış sanki konu ;)

konu forum oyunlarına tasındı lafa gelınce emınım trılyonlar toplarız ama ıcraat olsa tırt =)

bende verırım 2.5 ytl helalı hoş olsun =P

şimdi aklıma eskiden üye olduğum bir site geldi.. birzamanlar forum kapanıcak diye para topluyolardı.. sonradan noldu bilmiyorum..:)..ama 2.25 ytl bağışta bulunmam... bağışta bulunucaksam en az 50 ytl olur heralde..

2.25 ın ozellıgı ne ?

walla cok daha fazlasını werırımde elden teslım olsa oyle ama ;) ole bankaydı havaleydı fılan uff kasıo benı : )

:) arkadaşlar konu şu aslında adamlar dark ı şikayet etmişler ya ceza olarak geçen rakam çok komiğime gitti ben bi hesap yaptım sonuç böle bişey çıktı...
hesap şu: 150 000 $ = 225 000 ytl 200 000 hh üyesinin 100 000 sadık olsa kişi başı 2,25 ytl ye zaten biz cezayı ödüyoz :) adamlar boşa kürek çekmişler rezillik başka bişe değil...(sadece bi tahmin bilmem ne kadar tutturabilirim benide ilgilendirmez ama dark bence bu parayı tek başına bile ödeyebilecek durumda)

hemen yollarım kuruşu kuruşuna yapıkredi hesabı varmı dark???

LLEHKCAH' Alıntı:
:) arkadaşlar konu şu aslında adamlar dark ı şikayet etmişler ya ceza olarak geçen rakam çok komiğime gitti ben bi hesap yaptım sonuç böle bişey çıktı...
hesap şu: 150 000 $ = 225 000 ytl 200 000 hh üyesinin 100 000 sadık olsa kişi başı 2,25 ytl ye zaten biz cezayı ödüyoz :) adamlar boşa kürek çekmişler rezillik başka bişe değil...(sadece bi tahmin bilmem ne kadar tutturabilirim benide ilgilendirmez ama dark bence bu parayı tek başına bile ödeyebilecek durumda)

sen o 100 000 sadık üyeyi 10 a böl cıkan sonuçtan 9000 cıkar... cıkan sayınında yarısı ya verir ya vermez..

DaRk_KnİgHt' Alıntı:
şimdi aklıma eskiden üye olduğum bir site geldi.. birzamanlar forum kapanıcak diye para topluyolardı.. sonradan noldu bilmiyorum..:)..ama 2.25 ytl bağışta bulunmam... bağışta bulunucaksam en az 50 ytl olur heralde..
ahahah biliorm biliorm orayı..

sanırım bende bılıoRUm :D

LLEHKCAH' Alıntı:

150 bın ytl ceza, dolar degıl =) ayrıca tek basıma bu parayı odeyecek durumum ne yazıkkı tahmınının tam aksıne yok ;) 26 yasında 150 bın ytl bırıktırebılecek bır işe sahıp olsaydım emın ol hackhell ı ne kurucak nede 2 yıla yakın basında durucak zamanım olmazdı calısmaktan herhalde ;)

not: (aılemın maddı gücü hernekadar teoride benım gıbı gozuksede, asla kazanmadıgım yada haketmedıgım bir güc ustunde prensıb olarak kesınlıkle bır hak talep etmem. birey olarakta bu parayı odemeyecegıme göre artık kac yıla denk gelıyorsa bu para okadar yatar cıkarız =P )

ıcerdeyken sıte ustundekı haklarını baana dewredermısın :D

Geri