Hackhelli kimse tavsiye etmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyber32

Banned
Reaction score
0
ya birde kimsesizsem,ya ölümm kadar sevdiğim cesar
anasayfada hackheli kaç kişiye tavsiye ettiniz sorusu varya okumuşsunuzdur tavsiye ettik halt ettik sitede kullanıcı sayısı artınca biz giremez olduk site kaplumbağa gibi oldu keşke tavsiye etmesydimde önceki gibi rahat girseydim dimi sizde benim gibi hataya düşmeyin sitenin hızını düşürmeyin ok.

aynen walla çünkü hackhell hariha bir site tavsiye ettik de oldu yeni yeni siteye girmeye başlıyorum 3 saatten beri giremiyodum siteye

site bu aralar çok yawaşladı ciddiden 4096 internetim war 30 saniyede bile açılmıo sayfa

Sıte Su anda Bakım Asamasında 1 gun YavasLadı dıye Sıteye Uvey evLat Muamelesı Yapmana Gercekten Uzuldum ...

40 yıl sırtında taşı 1 gün indir senden kötüsü olmaz demişler doğru

söylemişler sizin üyeliğiniz bu kadar kardeşim çıkış butonu orda girme yahu.. : (

Sıte Su anda Bakım Asamasında 1 gun YavasLadı dıye Sıteye Uvey evLat Muamelesı Yapmana Gercekten Uzuldum ...

40 yıl sırtında taşı 1 gün indir senden kötüsü olmaz demişler doğru

söylemişler sizin üyeliğiniz bu kadar kardeşim çıkış butonu orda girme yahu.. : (

Yorumlarınıza birde şu yazılı resimlerden eklesydiniz romantizm duygusaldaki konulardaki gibi bura öneri şikayet ayrıca sidezden daha çok bu siteyi seviyorum siteye giremeyeceksem nedentavsiye edeyim mantıklı olun.

Arkadaşlar abartmayalım hackhell de 1 2 günlük sorun var diye bu kadar yapıcaksanız ...yanmış memleket

yapmayın arkadaslar sadece bikacgunluk bisorun

Hackhell müdavimleri bu kadarına katlanır ama
ben pes ettim biraz ara verdim, interner hızımda
düşük zaten.Sayfayı açtığımıda untuyorum, sayfa açılınca
ben ne zaman tıkladım diye düşünüyorum:):):):)

HH buuuu düzeliiir ne kadar tez canlısınız.... bende gıremıyorum siteye hergunumu burda gecırıyodum ama azck sabır... duzldıgınde eskısınden hızlı oldugunu farkedıceksınz... ;)

Canım kardeşim sen giderken ben artık ter içinde kaldım inan bana..

"Hackhelli kimseye tavsiye etmeyin" diye bu forumun imkanlarını kullanarak (hackhell) de konu açıyorsun sonra romantizm mantık falan saçmalıyorsun..

Ardından sonra giremeyeceksem niye tavsiye edeyim diyorsun şu açtığın konuyla binlerce üyenin kendi beynince kafasını çelmeye yeltenmektense ki çelemezsin aman diyeyim sakın herkesi kendinle karıştırma provakatif (yerselerle) dolu bu cümleleri sana yediririmde lakin efendiliğim küfrümü aşmasın bu gece ama yinede külliyen girmede tavsiyede etme zararlı üye...

bu sitede kim moderatörlük hakkına sahip oluyorsa nedense öneri şikayete konu açan üyeye çıkış butonuna tıkla istemiyosan girme şöyle de böyle gibi yorumları yapma hakkını nereden alıyorlar
ben sana fikrimi söyledim sen kabalaşmaya başladın daha fazla uzatma forumu sen kurmadın benide sen kovamazsın haddini bil.

arkadaşım laftan anlamıyosun galiba adam 1-2 gun dıyo sen hala romantizm duygusallık zırvalıyosun ıstersen cık 1,088,861 kısıden 1-2 kısı eksılırse kı sızın gıbılerse 1-2 kısılık değerı de yok hackhellde

Forumu kurmama gerek yok kuranların ellerine sağlık iyi yapmışlar teşekkür ediyorum nete böyle süper demokratik bir forum kazandırmakla şimdi gelelim hadde ( hadd bizim uslubumuzdur ) beyninde tahriş yaratsın bu cümlem..

Moderatörlüğü falan bıraktım şimdi söküp attım o rütbeleri askerde bile rütbe söktürdüm burası problem yaratmaz bana..(kişisel)..

Lakin kimseye 1 gün ağırlaştı diye forum "Hackhelli kimseye tavsiye etmeyin" diye bu cümleleride kurdutmam haberin olsun..

Forumu kurmama gerek yok kuranların ellerine sağlık iyi yapmışlar teşekkür ediyorum nete böyle süper demokratik bir forum kazandırmakla şimdi gelelim hadde ( hadd bizim uslubumuzdur ) beyninde tahriş yaratsın bu cümlem..

Moderatörlüğü falan bıraktım şimdi söküp attım o rütbeleri askerde bile rütbe söktürdüm burası problem yaratmaz bana..(kişisel)..

Lakin kimseye 1 gün ağırlaştı diye forum "Hackhelli kimseye tavsiye etmeyin" diye bu cümleleride kurdutmam haberin olsun..

inan laf olsun diye yazıyosun moderatörlüğü bırak bende bir daha ne konu açıcam nede mesaj atıcam sırf sen muhalefet olsunda sırf yalakalık yapayım diye bana cevap yazıyorsun ben şuan sitede bir sorun görmüyorum hızlandı fakat sana cevap yazmak istemiyorum artık sus be adam

Canım kardeşim sen giderken ben artık ter içinde kaldım inan bana..

"Hackhelli kimseye tavsiye etmeyin" diye bu forumun imkanlarını kullanarak (hackhell) de konu açıyorsun sonra romantizm mantık falan saçmalıyorsun..

Ardından sonra giremeyeceksem niye tavsiye edeyim diyorsun şu açtığın konuyla binlerce üyenin kendi beynince kafasını çelmeye yeltenmektense ki çelemezsin aman diyeyim sakın herkesi kendinle karıştırma provakatif (yerselerle) dolu bu cümleleri sana yediririmde lakin efendiliğim küfrümü aşmasın bu gece ama yinede külliyen girmede tavsiyede etme zararlı üye...

New şair giibi konuştun, biraz abartmakla beraber atinin söylediklerinde pek bişey yok .
Oda benim gibi, bizim gibi Hackheli seviyo..

Konuyu kapatın fazla uzamasın bence

New'in yukarıdaki postunu okuyunca bu postu atmıştım ama sonradan yazdıkları olmamış atiasusun, çok kaba ifadeler
kullanmışsın, mesajını editlemeni tavsiye ederim kardeşim.

inan laf olsun diye yazıyosun moderatörlüğü bırak bende bir daha ne konu açıcam nede mesaj atıcam sırf sen muhalefet olsunda sırf yalakalık yapayım diye bana cevap yazıyorsun ben şuan sitede bir sorun görmüyorum hızlandı fakat sana cevap yazmak istemiyorum artık sus be adam

Tek cümle kurucam bu sefer dikkatli oku..

Hayatım boyunca 30 senedir kimseye "yalakalık" yapmadım son nefesimi verirken bile yapmam karakterimle bağdaşmayan çok uzak kelimeler kurduğun ve ben emin ol buna..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri