Hacklenen Web Sitesi, Kapanan Host Sağlayıcı Ve Şifre Sorunu

sauber55

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var. Bir müşterimin internet sayfası var ama ben yapmadım ve alan adıyla falan ben ilgilenmedim. Sitelerinin sayfaları hacklenmiş ve küfürlerle doldurulmuş. Alan adını aldıkları firmaya başvurmuşlar ama maalesef firma batmış. Ellerinde ise şifreleri yok. Durum böyle işte arkadaşlar. Şimdi ben ya da bu müşterim şifreleri nasıl edinebilir ya da değiştirebilir. Bir yol gösteren olursa sevinirim. iyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var. Bir müşterimin internet sayfası var ama ben yapmadım ve alan adıyla falan ben ilgilenmedim. Sitelerinin sayfaları hacklenmiş ve küfürlerle doldurulmuş. Alan adını aldıkları firmaya başvurmuşlar ama maalesef firma batmış. Ellerinde ise şifreleri yok. Durum böyle işte arkadaşlar. Şimdi ben ya da bu müşterim şifreleri nasıl edinebilir ya da değiştirebilir. Bir yol gösteren olursa sevinirim. iyi forumlar.

öncelikte whois cekerek domain kime ait oldugunu bul sonra domain sahibine ulasmaya calis domainin üzerine kayıtlı oldugu firma yada sahsa ulasa bilirsen domain bilgilerinden dnsleri deiştirerek hostu deiştirebilirsin ?? bu sekilde yapabilirsin bu siteyi yapan insanin üzerinedri buyuk ihtimalle domainde yani ilk webmastera ulasman lazim !!!

Geri