''Haham-Hatip okullarına gidene 28 şubat yok''

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
BURASI İSRAİL!​
Öğrencilerin yarısı Haham Hatip okuluna gidiyor
Türkiye'de 28 Şubat post-modern darbesiyle İmam Hatip okulları ve Kuran kurslarına kilit vurulurken, bu okulları ve kursları kapatanların imrendiği İsrail'de çocukların dini okullara gitmesi için devlet öncülük ediyor.

YARISI KATI ORTODOKS YAHUDİ OKULLARINDA
Kudüs'te bu yıl okula başlayan öğrencilerin çoğu, katı olarak nitelendirilen Ortodoks Yahudi okullarına yazıldı. Kudüs Kent Meclisi'nden yapılan açıklamada, kentteki öğrencilerin yarısı ultra-Ortodoks okullarında okuyor.

HAHAM YAHUDİ ŞERİATINI AÇIKLADI: SİVİLLERİ DE ÖLDÜRÜN

ORTODOKS OLMAYAN YAHUDİ OKULLARI VE ARAPLAR
Bu yıl okula başlayan öğrencilerin yüzde 48'nin Ortodoks Yahudi okullarına yazıldığı belirtilen açıklamada, 100 bine aşkın öğrenci Ortodoks Yahudi okullarına yazılırken, 56 bin 550 öğrenci de Ortodoks olmayan ancak diğer Yahudi okullarında eğitim görecek.

Açıklamada, 41 bin 140 öğrencinin ise Arap okullarında okuyacağı kaydedildi.

Açıklamada, rakamların, son beş yıl içerisinde Ortodoks Yahudi okullarındaki artışın yüzde 11 olduğu kaydedildi.

(habervakim.com – Dış Haberler)
http://www.habervaktim.com/haber/32391/ogrencilerin_yarisi_haham_hatip_okuluna_gidiyor.html

€rd@ls10;3476043' Alıntı:
yapar bu yahudiler

onlar yaparda bizdeeki dönmeler yahudiden beter icrratlara imza atmakta ,,bunu çözemedim ne iştir...adamlar dinine nasıl bakıyor ,bizse nasipsizliklte kurban bayramında aç kalan..neysee..

Kod:
farklı inanç sahibi insanlara hakaret etmeyin lütfen..!

afrikadada canlı canlı adam yiyolar ..bi yerde birşeyin yapılması onu haklımı kılıyor?

afrikadada canlı canlı adam yiyolar ..bi yerde birşeyin yapılması onu haklımı kılıyor?

konu açık,,israil bir siyaset ve din devleti,kabile kültürü gibi işliyor dışardan yahudi olunmuyor kan bağı gibi yani..bu durumda dünya siyesetini din ve ideolojiyle yönlendirirken,bizim şanlı mazimizdeki din ve kültür olgusuna demedik hakaret bırakmayan yeni nesil kültürümüz topyekün geçmişi inkar hastalığındayken ve dine söverek başaılı olacağını sanan laikçi zihniyetin karşılaştırılması çokmu kötü..durum ortada..

konu açık,,israil bir siyaset ve din devleti,kabile kültürü gibi işliyor dışardan yahudi olunmuyor kan bağı gibi yani..bu durumda dünya siyesetini din ve ideolojiyle yönlendirirken,bizim şanlı mazimizdeki din ve kültür olgusuna demedik hakaret bırakmayan yeni nesil kültürümüz topyekün geçmişi inkar hastalığındayken ve dine söverek başaılı olacağını sanan laikçi zihniyetin karşılaştırılması çokmu kötü..durum ortada..

kardeş zorLama boşuna anLatamazsın kendine bir deve aL hendeği daha koLay atLatırsın
AdamLarın yüzyıLLardır amaçLarı buydu zaten haLifeLik ve şeriat kaLksın ki
O zaman biz canLarını okuruz bu Müslüman Türklerin
OsmanLı bunLara yüz yıLLardır diz çöktürmüştü o zaman rejim demokrasi değiLdi
Ne oLdu şimdi bize verdiLer bu rejimi yıLLardır uşağımız oLan uLusLar şimdi bizi uşak edebiLmenin peşinde
BunLarda çıkmış haLa kahraman naraLarı atıyorLar :D

kardeş zorLama boşuna anLatamazsın kendine bir deve aL hendeği daha koLay atLatırsın
Ne oLdu şimdi bize verdiLer bu rejimi yıLLardır uşağımız oLan uLusLar şimdi bizi uşak edebiLmenin peşinde
BunLarda çıkmış haLa kahraman naraLarı atıyorLar :D

haklısın zorlamayla zaten olmazda,hakarretlerine dayanamıyorum,takmışlar bir tayyip başka dertleri yok,ben ne tayyipçiyim ne şahıscı bunu anlatamadım..ideolojilerini nerdeyse din edinenlere ne denebilirki..zor durum vesselam..kimisi ate yim diyor kimi çinciyim diyor,bıraktım artık:)

Sonunda bunları söyleme cürretinde bulunabiliyorsunuz.Şeriat özleminizi açıkça dile getirebiliyorsunuz.
Osmanlıyı demokrasi mi yıktı?
Yoksa halifeliğin,şeriat yönetiminin kaldırılması mı?Bilmiyorsan biraz tarih oku.Tabii dedelerinin travma geçirdiği bir nesilden değilsen!

Dunya uzerindeki seriatla yonetilen tek ulke israildir.

Sonunda bunları söyleme cürretinde bulunabiliyorsunuz.Şeriat özleminizi açıkça dile getirebiliyorsunuz.
Osmanlıyı demokrasi mi yıktı?
Yoksa halifeliğin,şeriat yönetiminin kaldırılması mı?Bilmiyorsan biraz tarih oku.Tabii dedelerinin travma geçirdiği bir nesilden değilsen!

Ne cürreti ne saçmaLıyorsun sen?
Dine açık açık küfrediyor insanLar bu cüret oLmuyor
Siyaset poLitikada daha açık diLe getirdiğim mesajLarım da var ordan takip edebiLirsin

OsmanLıyı demokrasi yıktı demişmiyim ben?
Ama Türkiye Cumhuriyetini de getirdiği hiç bir yer yok bunun da farkındayım
OsmanLının yıkıLma nedenLerini de uzun uzadıya anLattık ama anLamak isteyenLere

Benim dedeLerimin travma geçirdiği haLLeri biLe çoğunun dedeLerini diz üstü çöktürmüştür bunu da cümLe aLem biLir tosunum

Ne cürreti ne saçmaLıyorsun sen?
Dine açık açık küfrediyor insanLar bu cüret oLmuyor
Siyaset poLitikada daha açık diLe getirdiğim mesajLarım da var ordan takip edebiLirsin

OsmanLıyı demokrasi yıktı demişmiyim ben?
Ama Türkiye Cumhuriyetini de getirdiği hiç bir yer yok bunun da farkındayım
OsmanLının yıkıLma nedenLerini de uzun uzadıya anLattık ama anLamak isteyenLere

Benim dedeLerimin travma geçirdiği haLLeri biLe çoğunun dedeLerini diz üstü çöktürmüştür bunu da cümLe aLem biLir tosunum

kim nerde küfrediyo dine?

israilden farkımız kalmamış .............

israille türkiye araında eğitim konusunda hiç farkımıız kalmamış...

biri dini eğitimi için okulları teşvik ediliyor..

birinde okullarda öğrenci olmasın diye kale içten fethedilip öğrencinin gitmemesi için teşvik ediliyor...

hayret.. çok doğru hiç fark kalmamış...:vur:vur:vur

birisi, dedemizin travmasından bahsetmiş))) o devirde dedem travmanın T sini bilmezdi ama bu devrin insanı stresten belsoğukluğuna her illetin travmasını yemiş durumda..yediğin domatesin çekirdeği bile travmalı israil yapımı,ama biz imamhatipleri öcü yaptıkya,o gün bugündür şişliden kalkan vip cenazeleri bile o imamlar hallediyorken,,yahudinin okulundan resmen din adamı yetişir hemde ideolojik fikirlerle..kimsede yadırgamaz bunu..din hayatın ta içindedir ,hayatın tamda kendisidir. siz istesenizde bu milletin içinden kaldıramassınız.

Geri