Haiti İnsani Yardım Kampanyası [SMS Bağış]

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
haiti.jpg

Depremle Yüreği Yanan Yoksul Ülke Haiti Acil Yardım Bekliyor

Kimse Yok Mu Derneği, Amerika'nın en yoksul ülkesi olan Haiti'de yaşanan 7.3 şidderindeki deprem felaketinin ardından yaşanan acıları sarmak için acil yardım kampanyası başlattı.

Amerika'nın en yoksul ülkelerinden biri olan Haiti'de salı günü meydana gelen depremde ölü sayısının yüz bini aştığı, halen yüzbinlerce kişinin ise enkaz altında olduğu belirtiliyor. Yetkililer, açlık ve susuzluk sorunun baş gösterdiği ülkede ölü sayısının hızla artmasından endişe ediyor.

Uluslararası örgütler, dokuz milyonluk Haiti'de üç milyon kişinin depremden etkilendiğini, ülkede hükümet binaları başta olmak üzere birçok binanın yıkıldığını, elektrik, iletişim ve ulaşım hatlarının devre dışı kaldığını bildiriyor.

Kimse Yok Mu Derneği'nin bir grup Amerika gönüllüsü deprem bölgesine ulaşmak ve incelemeler yapmak üzere Amerika Miami'de Dominik Cumhuriyeti ve BM yetkilileriyle görüşüp en kısa sürede Haiti'ye geçmek için müracaat ettiler. Ayrıca Türkiye'den de Kimse Yok Mu Derneği Arama Kurtarma Ekip Şefi Cenk Yoleri ve 1 doktor'dan oluşan yardım ekibimiz de bölgeye ulaşmak için yola çıkıyor.

Kimse Yok Mu Derneği, açlık ve susuzluktan ölümlerin artacağı bildirilen ülkeye ilk etapta insani yardım olarak gıda, su ve ilaç yardımında bulunmayı planlıyor.

Depremle sarsılan yoksul ülke için başlattığımız 'Haiti Acil Yardım Bekliyor' kampanyamıza sizler de destek verin.

haitiliteyze.jpg

Haitili Depremzedelere Nasıl Yardım Edilebilir?

Kredi kartınızla online bağış yapabilirsiniz TIKLA

Haitili Depremzedelere Banka hesap numaraları (TIKLA) aracılığıyla bağış yapabilirsiniz.

5777 SMS Bağış hattıyla bağışta bulunabilirsiniz. TURKCELL, VODAFONE VE AVEA faturalı ve kontörlü telefonlarından “HAITI” yazıp, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Daha geniş bilgi için (0090) 216 44 44 593 (pbx 7/24) no’lu telefondan derneğimize ulaşabilirsiniz.

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği
https://www.kimseyokmu.org.tr/onlinebagis/BagisKampanya.aspx?kod=87

O kadar kontörüm yok, yükleyince hemen yapıcam. Allah yardım etsin hepsine. onların halinden ancak bizim gibi depremi yaşamış kimseler anlar.

1001 nereler desin üstat özlettin konularını ve kendini bu arada ALLAH yarve yardımcıları olsun inş

ben gıdecegınden hiç emin deilm gtcegını bılsem hıç dusunmeden gonderirdim

En azından SMS olarak destek olalım.

ALLah YardımcıLarı oLSUN..

Abd nin sömürgesine yardım göndermeyeceği belli.Çocukları kaçırıp organlarını satarlar ve de depremle birlikte çıkan madenleri sömürmeye devam ederler.Beğenmediğiniz Fetullah Gülen de olmasa hiç bir şekilde kimse tarafından yardım götürülemeyecek oralara..

Abd nin sömürgesine yardım göndermeyeceği belli.Çocukları kaçırıp organlarını satarlar ve de depremle birlikte çıkan madenleri sömürmeye devam ederler.Beğenmediğiniz Fetullah Gülen de olmasa hiç bir şekilde kimse tarafından yardım götürülemeyecek oralara..
Kuzi Türkiye' de bu kadar kişi aç. Fettullah Gülen "Türk" olsa Türkiye'ye yardım ederdi. =)

Kuzi Türkiye' de bu kadar kişi aç. Fettullah Gülen "Türk" olsa Türkiye'ye yardım ederdi. =)

Yok ula türkiyede açlıktan ölen yoktur afrika değil ya bura.Zaten 'kimse yokmu' türkiyedeki fakirlere yardım ediyor genelde.Ben eminimki haitiye türkiyeden başka yardım gönderen yoktur..

arkadaşlar hayrınada olsa sms atmayın derim.. o en büyük hayrı gene GSM operatörlerinin kasasına gidiyor.. Yaptığınız her bağışın arkasında heleki smsle yapılanlarda %99 birinin kesesine yükleniyor trilyonlarca dolar.. :)

beğendiğin feto benim cebimdeki parayı daha önce deniz feneri vb. "hayır" kurumları aracılığı ile çaldığı için göndericek param yok.

Kendı insanımızın aclıktan nefesı kokuyor haıtıye yardım kampanlyaları baslatılıyor!!!! Bu ne yhaaaaaaa

Yardım etcek olsam kendi ülkeme yardım ederim Türkiyede bişey olsa başka hangi ülke gelir yardıma...Hele smsmiş falan filan bunlar tamamen kandırmaca...

Ulan eLin gavurLarına ne yardımı be! Vicdanınız sızlıyo öyLemi? YazıkLar oLsun yaı başındaki müsLüman kardeşLerini gözLeri görmeyenLere !!!

Geri