Halter kaldırırken doğum yaptı

icemen

New member
Reaction score
0
halter-kaldirirken-cocuk-dogurdu.jpg

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde bil ilk yaşandı. 2008 Pekin Olimpiyatları'nda yarışan Elizabeth Poblete isimli bir halterci antrenman sırasında doğum yaptı.
2008 yılında düzenlenen Pekin Olimpiyatları'nda yarışmış Şilili halterci Elizabeth Poblete, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde antrenman esnasında bir erkek çocuk dünyaya getirdi.
Doğumdan bir hafta önce katıldığı müsabakadan galip çıkan Poblete, hamile olduğunu doğurduğunda öğrendiğini ve şoke olduğunu anlattı.
Bir kilo 150 gram olarak dünyaya gelen altı aylık bebek, halen yoğun bakımda tutuluyor. Genç annenin, tedavi masrafları üstlenilmediği için hastaneden ayrıldığı ileri sürüldü. Hastane ise 22 yaşındaki anneyi masrafları ödemediği için gönderdikleri iddiasını reddetti.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• halter-kaldirirken-cocuk-dogurdu.jpg
    halter-kaldirirken-cocuk-dogurdu.jpg
    8.8 KB · Görüntüleme: 6,806
brezilya bu olaylarda ön saflarda hadi hayırlısı

yuhH daha neLer=)
iyi çocuğu düşürmemiş ağırLık kaLdırırken
yoksa hamiLeLik sırasında ağır iş yaparsan çocuk düşebilir Lafı hanımLarın uydurduğu bir işten kaçma poLitikası mı??:blink:

yuhH daha neLer=)
iyi çocuğu düşürmemiş ağırLık kaLdırırken
yoksa hamiLeLik sırasında ağır iş yaparsan çocuk düşebilir Lafı hanımLarın uydurduğu bir işten kaçma poLitikası mı??:blink:

hakkaten haa :saskin: bu haberi saklıyım ben. eğer bi gün evlenir de karım hamile olursa tembellik yapmasın diye önüne sürerim :)

hakkaten haa :saskin: bu haberi saklıyım ben. eğer bi gün evlenir de karım hamile olursa tembellik yapmasın diye önüne sürerim :)

kimse yanLış anLamasın=)hanımLar başımızın tacı ama yine de insan böyLe şeyLer düşünmüyor değiL :)

Ahah Habere Değilde Yorumlara Koptum :)

:saskin haberemi hayret ediyim yorumlarami :saskin

insan 6 aylikkendemi fark etmez (büyük konusma yassi :melek)

Madem hamilesin birkaç ay bekle o zaman kardeşim.Çocuk doğsun ondan sonra kaldır halteri.

Çok ilginç gerçekten.

Haber Enteresan :)
Yorumlarda bir o kadar :)

Geri