Hamallık yapan öğretmen kalp krizi geçirdi

AngeL Of Death

Wishmaster
Altın Üye
Reaction score
0

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde ücretli öğretmenlik yapan 44 yaşındaki Ahmet Fazlı Elçi, okula gelen kitapları hamallık yaparak taşıdığı sırada kalp krizi geçirerek öldü.

TEKİRDAĞ - Olay Çorlu Atatürk Çok Programlı Lisesi'nde meydana geldi. 2 çocuk babası, sözleşmeli Din Kültürü Öğretmeni, 44 yaşındaki Ahmet Fazlı Elçi, kitapları taşırken sıcak nedeniyle önce baygınlık geçirdi.Okulda bulunan görevliler tarafından 150 metre ilerideki sağlık ocağına götürülen öğretmen Elçi'nin kalp krizi geçirdiği belirlendi.İlk müdahalesi sağlık ocağında yapılan Elçi, kurtarılamadı. Öğretmen Elçi'ye geç müdahale edildiği iddia edildi. Öğretmen Ahmet Fazlı Elçi'nin okulda derslere girdiği dönemde 700 lira kazandığı, yaz döneminde de bulduğu her işte çalıştığı belirtildi.Öğretmenin yaz döneminde ders olmadığı için para kazanamadığı ve 40 lira karşılığı hamallık yaptığı öğrenildi..

NTVMSNBC​

işsizlik yok yada azaldı diyen körler okusun bu haberi...

2010 ve hamallik
Ne kadar aci degil mi ?

Ey öksüz,yetim hakkı yiyen şerefsizler
Haram boğazınızdan geçerken nasıl da rahatsınız
İnsanların en adisi,en şerefsizi şart olsun ki sizsiniz
Yetimlerin hakkı çukur evde boğazınıza sarılınca anlarsınız

ALLAH rahmet eyLesin insALLAH

hackhell.comdan indirdiğim fon müziklerini dinliyordum çok duygulu bir fon çalıyordu birde bu haber yıktı beni Allah Rahmet eylesin

bende öğretmenim atama bekliyorum hayırlısıyla öğretmenlerin bu durumu gerçekten içler acısı çok yazık allah rahmet etsin:(

Sözleşmeli Öğretmen Hamallık Yaparken Öldü

664cdbf5-2010_08_07_m.jpg

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde Atatürk Çok Programlı Lisesi'nde ücretli öğretmenlik yapan evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki Ahmet Fazlı Elçi, okula gelen kitapları hamallık yaparak taşıdığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sözleşmeli öğretmen Elçi'nin kitapları 40 lira karşılığında taşıdığı, yaz aylarında maaş alamadığı için hamallık yaptığı ortaya çıktı.

Olay dün öğle saatlerinde, Sağlık Mahallesi'nde bulunan Çorlu Atatürk Çok Programlı Lisesi'nde meydana geldi. İki çocuk babası 44 yaşındaki sözleşmeli Din Kültürü Öğretmeni Ahmet Fazlı Elçi yaz aylarında maaş alamadığı için hamallık yaparak geçini sağlıyordu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görev yaptığı Atatürk Çok Programlı Lisesi'ne gönderilen kitapları okul binasına 40 lira karşılığı taşıyan Ahmet Fazlı Elçi, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle bir anda düşerek baygınlık geçirdi. Okulda bulunan görevliler tarafından 150 metre ilerideki sağlık ocağına götürülen öğretmen Elçi'nin kalp krizi geçirdiği belirlendi. İlk müdahalesi sağlık ocağında yapılan Ahmet Fazlı Elçi, kısa bir süre sonra hayatını kaybetti.
id_5610_614950ba.jpg

DAYIM İHMALDEN ÖLDÜ

Kalp krizi geçiren dayısının 30 dakika sağlık ocağında doktorun gelmesini beklediğini öne süren Ahmet Fazlı Elçi'nin yeğeni Nurcan Sandalcı dayısının ihmal sonucu öldüğünü iddia ederek şöyle konuştu: "Dayım okula gelen kitapları 40 lira karşılığında taşıdığı esnada kalp krizi geçirerek 150 metre ileride bulunan sağlık ocağına götürülmüş. Ancak orada doktor olmadığını hemşire müdahale edemeyeceğini söylemiş. 30 dakika gibi bir süre benim dayım orada bekletildiği için ölmüş. Bir insanın canı bu kadar mı ucuz. Bu işin peşini bırakmayacağız. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız"

Dayısının sözleşmeli öğretmen olduğu için yazın maaş alamadığını ifade eden Sandalcı, ´Dayımın paraya ihtiyacı olduğu için ek iş yapıyordu. Okulda çalıştığı dönemlerde ortalama 700 lira kazanıyordu. Yazları maaş alamadığı için sıkıntı çekiyordu. O yüzden bulduğu her işte çalışırdı. Üniversite mezunu bir insanı bu hale getiren büyüklerimiz utansın" dedi.

id_5610_f6497622.jpg

TOPRAĞA VERİLDİ

Cenazesi İstanbul Adli tıp Kurumu'ndan alınan ücretli öğretmen 44 yaşındaki Ahmet Fazlı Elçi, memleketi Çerkezköy İlçesi'nde toprağa verildi.

Ölen öğretmen Ahmet Fazlı Elçi için Çerkezköy İstasyon Camii'nde cenaze namazı kılındı. İkindi namazından sonra kılının cenaze namazına lise 2'nci sınıf öğrencisi olan Ahmet Fazlı Elçi'nin 16 yaşındaki kızı Duygu ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde öğrenim gören 21 yaşındaki oğlu Doğan Elçi ile çok sayıda yakını ve dostları katıldı. Cenazeye Milli Eğitim caimasından kimsenin katılmaması dikkat çekti. Ücretli öğretmen oğlu ve kızının gözyaşlarını tutamadığı cenaze töreninin ardından Ahmet Fazlı Elçi, şehir mezarlığında toprağa verildi.

id_5610_4f1da482.jpg

4 SENE SONRA EMEKLİ OLACAKTI

Tekirdağ'da ücretli öğretmenlik yaparak geçimini sağlayan Ahmet Fazlı Elçi'nin kendi sigortasını dışardan ödediği ortaya çıktı. Yaz aylarında maaş almadığı için hamallık yapan Elçi'nin yaklaşık 20 yıldır ücretli öğretmenlik yaptığı öğrenildi. Çalışmadığı döneme ait sigorta primlerini de dışardan ödeyen Elçi'nin 4 yıl sonra emekliye ayrılacağı belirtildi.

Ferhat AKGÜN- ÇORLU- Tekirdağ- DHA

Ya 20 yıl ücretli öğretmenlik yapmış hocam bi kadro vermemişler mi?

Allah rahmet eylesin.

Ne demişti nazım baba.

Bir Acem şairi,
Ölüm âdildir, diyor,
Aynı haşmetle vurur şahı, fakiri.

Hâşim,
Neden şaşıyorsunuz?
Hiç duymadınız mıydı kardeşim,
Herhangi bir şahın bir gemi ambarında,
Bir kömür küfesiyle öldüğünü?
Bir eski Acem şairi,
Ölüm âdildir, diyor.
Yakup,
Ne güzel güldünüz iki gözüm!
Yaşarken bir kere olsun,
Böyle gülmemişsinizdir;
Fakat bekleyin bitsin sözüm.
Bir eski Acem şairi,
Ölüm âdil...
Şişeyi bırakın Ahmet Cemil,
Boşuna hiddet ediyorsunuz.
Biliyorum ölümün âdil olması için,
Hayatın âdil olması lâzım, diyorsunuz.
Bir eski Acem şair...
Dostlar, beni bırakıp,
Dostlar böyle hışımla,
Nereye gidiyorsunuz?

Ölümün adil olması için yaşamın adil olması lazım...

Halbuki bu haberden önce 2-3 tane böyle olay çıkmıştı haberlere. Hiç mi birşey düşünmediler hiç mi birşey yapamadılar ?

Geri