Hamdolsun Batan Bankalarımız Yok

x_secret_x

New member
Reaction score
0
Hamdolsun Batan Bankalarımız Yok

BAŞBAKAN ‘Kriz teğet geçecek’ sözlerine açıklık getirdi. Erdoğan, Türkiye’nin küresel krizi en alt seviyede yaşadığını belirterek, ‘Yaşanan sıkıntıların aşamalı olarak azalacağını, önümüzdeki yıldan itibaren ekonomide önemli rahatlamaların yaşanacağını kuvvetle muhtemel görüyoruz.

toren2.jpg

Hamdolsun, batan bankalarımız yok, yine inanıyorum marka, güçlü firmalarımız yok ve ben ‘kriz Türkiye’ye teğet geçecek’ derken işte bunu kasdediyorum. Elbette bu kötü şartlar bize de dokunacak, sıkıntılarımız olacak ama biz milletçe ayakta kalmayı başaracağız’ dedi.

Kaynak

ALLah'a hamd etmek cokmu tuhaf bi$ey :saskin ben anLamıorum bu miLLet gavurmudur nedir :saskin amma taktıLar bu Lafa şükür etmekten güzel bi$ey varmı $uursuzmusunuz nesiniz ya :saskin

resim ne aLaka $imdi bu konuya _? :saskin :abv​

abicim bu dünya krizinden en az etkilenen 2 ülkeden biri oldu biri arjantin biride türkiye.. oda borcu gırtlağı aşmış haldeyken bu adam geldi 10 milyar dolara indirdi.. etmeyin eylemeyin yiğidi öldür hakkını ver...Eğer başka hükümet olsaydı geçmişi hatırlatırım batmıştık hatta ülkeyi satmıştık..

abicim bu dünya krizinden en az etkilenen 2 ülkeden biri oldu biri arjantin biride türkiye.. oda borcu gırtlağı aşmış haldeyken bu adam geldi 10 milyar dolara indirdi.. etmeyin eylemeyin yiğidi öldür hakkını ver...Eğer başka hükümet olsaydı geçmişi hatırlatırım batmıştık hatta ülkeyi satmıştık..

kardeş neyimiz kaldıki elimizd öle diyosun asıl sen yapma eyleme limanlar telekom telsim bankal köprüler bile yolda bizim arazilerimizi başkalarına satıyolar ermeniler yahudiler alıyo bunları başımızdaki adam gibi adam olsa tarihimiz boyunca düşmanlarımız olan insanlara bunlar verilmezdi.stılan telekom telsim falan yılda getirdiği paralarla borcumuz rahatça ödeniyo.oğluna yat almayıp o paralarla borçlarımızı ödemeyip satıyo bunlar. ve hala borç istiyolar.bide senin sölediklerine bak.benim ne başbakanım var nede cumhurbaşkanım.benim satılmış adamlara ne ihtiyacım var nede lafım

kardeş neyimiz kaldıki elimizd öle diyosun asıl sen yapma eyleme limanlar telekom telsim bankal köprüler bile yolda bizim arazilerimizi başkalarına satıyolar ermeniler yahudiler alıyo bunları başımızdaki adam gibi adam olsa tarihimiz boyunca düşmanlarımız olan insanlara bunlar verilmezdi.stılan telekom telsim falan yılda getirdiği paralarla borcumuz rahatça ödeniyo.oğluna yat almayıp o paralarla borçlarımızı ödemeyip satıyo bunlar. ve hala borç istiyolar.bide senin sölediklerine bak.benim ne başbakanım var nede cumhurbaşkanım.benim satılmış adamlara ne ihtiyacım var nede lafım

caca sinan haklısın ve kesinlikle destekliyorum seni ama diğerleriyle karşılatırdınmı ben haklıyım .. burda ise yüzde yüz sen haklısın yüreğine aklının getirip döktüğüne bin sağlık kardeş aynen sana katılıyorum..

http://www.ikv.org.tr/images/upload/file/Turkey.pdf "okuda öğren, işkembeyi kübradan laf üretmeyelim..."

anlamını bilmediğin kelimeleri yazma ikincisi indirttiğin kitap tamamen ingilizce herkes ingilizce bilmiyor böyle hem laf sok hemde lisanını bilmediğimiz şeylere yönlendir.. az mantıklı ol.

Geri