HamiLe sevgiLisini döve döve öLdürdü

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Birlikte yaşadığı 6 aylık hamile sevgilisini döverek öldüren kişi, cesedi evde bırakıp İzmir’e gitti.

100521-hamile.widec.jpg

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yaşayan Ufuk Ç. Önceki akşam alkollü bir şekilde eve geldiğinde 6 aylık hamile olan sevgilisi Derya Demiral’ın yeni bir elbise aldığını fark edince aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Demiral’ı dövmeye başlayan Ufuk Ç. Bir süre sonra kanlar içinde kalan kadını banyoya götürerek yüzünü yıkadı ve yatağa yatırdı. Daha sonra İzmir’e giden Ufuk Ç. Buradan polisi arayarak suçunu itiraf etti.

Ufuk Ç. polise, “Hamile eşimi döverek öldürdüm. Polis gidip adrese baksın. Ben İzmir’deki kızımı ziyaret ettikten sonra İstanbul’a dönüp teslim olacağım" dedi. İzmir polisi ihbarı İstanbul Polisi'ne bildirdi.

Verilen adrese giden polis ekipleri, Demiral’ın cesediyle karşılaştı. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken o sıralarda ihbarı yapan Ufuk Ç. Gaziosmanpaşa Merkez Karakolu’na gelerek teslim oldu.

Ufuk Ç. ifadesinde, “2002 yılında ilk eşimden ayrıldım. O eşimden bir kızım olmuştu. Onlar İzmir’e yerleştiler. Ben de İstanbul’da kaldım. Şoförlük yaparak hayatımı kazanıyordum.

Askere gittim. En son Adıyaman’da askerdeyken Derya ile birbirimize aşık olduk. 7 ay önce askerden terhis oldum. Derya da ailesini bırakarak benimle İstanbul’a yerleşti. Maddi sıkıntıdan dolayı son zamanlarda tartışır olduk. Önceki gün arkadaşlarla içtikten sonra eve alkollü geldim.

Üzerindeki elbisenin yeni olduğunu fark ettim. Elbiseyi nasıl aldığını sordum. Bundan dolayı tartıştık. Alkolün de etkisiyle onu dövdüm. Yerde yatar vaziyetteyken inliyordu, onu alıp çekyatın üzerine koydum. Biraz kendime gelmek için de parka gidip oturdum. Eve geldiğimde inlemesi bitmiş, hareketsiz kalmıştı.

İzmir’deki kızımı görmek için İzmir’e gittim. Cezaevine gireceğim için kızımla vedalaştım. Ardından kendimi ihbar ettim" şeklinde cinayeti anlattığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ufuk Ç. Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

Ekli dosyalar

• 100521-hamile.widec.jpg
    100521-hamile.widec.jpg
    9.9 KB · Görüntüleme: 3,300
Yazıklar Olsun ..

..:.. gerzekaLı gerzek srfsiz ..:..

bunun sebebi alkoldur abi .

arkadaş bilmem ne cocuğu olmanın parasız olduğunun kanıtı her i,steyen o. cocuğu olabiliryor tabi

Allah belanı versin senin sana insan diyenin ben ta... !

Demek Ki Neymiş Elin Oğlu İçin Aileni Bir Kenera Bırakmamalıymış,
Memlekette Erkek Mi Yoktu Bir Erkek İçin Aileni Sildin Attın.
İbretlik Bir Olay.

Olduktan sonra heryerde olur..

ama hayvan adam nasıl kıydın acımadan vurdun gencecik kız bir de hamile toplumsal çöküşün belirtileri

bunun sebebi alkoldur abi .

Nasıl alkol ya bu çürümüşlük arkadaşım.Sarhoş olan hatırlamıyorum ben değildim diyebilirmi. Yok ole bişi . İdam neden yasaklandı hala anlamış değilim zaten gün gelince ilk yasaklananlar idam edilecekler.....

madem paran pulun yoktu ne diye evlenirsin be adam şeyini kesecen böyle tiplerin havanla ezecen bak bir daha böyle olay oluyormu yazık vah vah

nasilda can cekişmiştir daya yiyince aynı dayagı ceza evinde dövecen adamı bi su bi dayak sulayıp sulayıp dayak şuuru acilsin die

bu erif harbiden a...ı mış kadına el uzatılırmı yaw...kadın erkek eşittir

çokda rahat anlatmış.gitmiş parkta oturmuş,oh ne güzel..bu haberi okuyunca küfrüm edebimi aştı ama paylaşılacak gibi değil.en basiti;ALLAH belanı versin..

Geri