'Hanımları sakatlayacak'

sen@

New member
Reaction score
0

Ebru Şallı'ya pilates antrenörü popçudan ağır eleştiri.

Popçu Yelda, diplomasını alıp yoga, fitness, reiki ve pilates antrenörü oldu. Ev hanımları için don lastiği ve pet şişeyle spor yapma tekniği geliştiren Yelda, Ebru Şallı’ya taş attı: “Omurgaya ‘kaburga’ diyor, üfürükçü hoca gibi spor yaptırıyor. O havuçlu kek yapmaya devam etsin, yoksa hanımları sakatlayacak.”

'Hanımları sakatlayacak' 14 Aralık 2010 Salı 12:01

Ebru Şallı'ya Çamur AtarKen KenDi Sakata Gelmesin :durdurun

ya nekadar, egzersiz yaparsan yap..sonunda o 1,5 mk. ye gireceksin işte fazla kasmanın anlamı yok..Sanki çivi çakıcaz buraya. ne bu mükemmellik yarışı. kız olmuş oklava gibi daha hala cebelleşiyor. Bu iş sağlık için yapılır da. bunlarınki artık rahatsızlık boyutunda hani...!

ya nekadar, egzersiz yaparsan yap..sonunda o 1,5 mk. ye gireceksin işte fazla kasmanın anlamı yok..Sanki çivi çakıcaz buraya. ne bu mükemmellik yarışı. kız olmuş oklava gibi daha hala cebelleşiyor. Bu iş sağlık için yapılır da. bunlarınki artık rahatsızlık boyutunda hani...!

Üstadım boşver damacana gibi oLmaktansa okLava gibi oLsunLar..(=

dert o zatende rahatsızlık kafada..kötü yanıda bayanlar arasında bulaşıcı oldu. Karım olsa boşarım vallahi...:biggrin:

Al birini vur ötekıne...Ebru Şallı bir spora gitti ..Başımıza usta oldu çıktı elini neye atsa eminim hepsınde profosör olur . Alllah bir yetenek vermiş bir yetenek vermiş sorma gitsin :))
Bir kere 10 dakıka baktım programına .Hani belki gerçekten bilgisi vardır bir bakayım diye bir daha da açmadım.
yukardakı hanıma gelince bilmiyorum bu ne kadar bilgili bu konuda ama ondan kalır yanı yok gibi gözukuyor

Geri