hangi aracı tavsiye edersiniz

veeking79

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar. 2. el hatchback bir otomobil almayı düşünüyorum.2. el araç alırken neye dikkat etmek gerekir. fiyat ve özellik ve yakıt bakımından skodayı tercih ettim. sizce yanlış mı yaptım. .bu arac hakkında bilgisi olanlar varsa bana öneride bulunabilirler mi acaba.

ya da yok kardeşim git 0. km bir araç al diyorsanız hangi hatchback türü bir aracı önerirsiniz. sıfır km araç alırken neye dikkat etmek gerekir. bütçem 25000 tl kadar

hangi otomobili alırsam alim dizel mi benzinli mi olsun ?

olumlu olumsuz tüm eleştrilirinizi alabilir miyim

valla hersey sana bağlı,cok km yaparım diyosan dizel al ama periyodik bakımları benzinliye göre biraz daha pahalıdır... corsa 1.7 cdti ideal olabilir...

arkadaşım benzinli al
sıfır alırsan opel astra alabiliyorsan onu al son modeli,yakıt bakımından da çok iii
2. el alacaksan wv golf al

25.000e 2006 mazda3 hb alabilirsiniz. sport dynamic. full versiyonunu.

Veyaa DizeL C4 Al Gayet GüzeL Bi Araç

Ford Focus Öneririm.Yılda 40.000 KM üzeri yapacaksan Diesel,Daha Az İse Benzinli,Sorun yaşamayacaksın.

selam arkadaşlar 2. el 2007 model ford fiesta buldum 75.000 km ve 1.4 TDCİ yani dizel motoru var 18.000 tl diyorlar. araca baktırdım bagaj kapısı ve sağ ön kapıda çizikten dolayı lokal boya var. darbe değişen yok. cd çalarlı sizce nasıl bu fiyat.

aynı arabadan var ve onunda bagaj kapısı ile çamurlukta sürtünmeden dolayı lokal boya var. 2006 model 80.000 km ve 1.4 TDCİ ABS var kaset çalarlı ve ona da 17500 tl diyorlar

yalnız 2007 olanında abs yokmuş. galericinin demesine göre 2007 serisinin hiç birinde ABS yokmuş.sizce doğru mu? bir üst modelde olmaması şaşırtıcı

normal frenle ABS arasında fark mutlaka vardır siz hangisini tavsiye edersiniz. bazıları arasında pek de fark yok diyor kullananlar bana bilgi verirse çok sevinirim.

ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim

selam arkadaşlar 2. el 2007 model ford fiesta buldum 75.000 km ve 1.4 TDCİ yani dizel motoru var 18.000 tl diyorlar. araca baktırdım bagaj kapısı ve sağ ön kapıda çizikten dolayı lokal boya var. darbe değişen yok. cd çalarlı sizce nasıl bu fiyat.

aynı arabadan var ve onunda bagaj kapısı ile çamurlukta sürtünmeden dolayı lokal boya var. 2006 model 80.000 km ve 1.4 TDCİ ABS var kaset çalarlı ve ona da 17500 tl diyorlar

yalnız 2007 olanında abs yokmuş. galericinin demesine göre 2007 serisinin hiç birinde ABS yokmuş.sizce doğru mu? bir üst modelde olmaması şaşırtıcı

normal frenle ABS arasında fark mutlaka vardır siz hangisini tavsiye edersiniz. bazıları arasında pek de fark yok diyor kullananlar bana bilgi verirse çok sevinirim.

ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim

Araçlarla ilgili bir şey söyleyemeyeceğim ancak ABS konusu önemli.
Arada fark yok vs vs diyenlere kulak asmamanı tavsiye ederim.Neticede aracın limitlerinin zorlandığı anlarda veya sürüş şartlarının ağırlaştığı durumlarda ABS nin katkısı net anlaşılabilir.Öyle normal şartlarda kullanıp da arada fark yok demek biraz saçma.

Ben nasipse nisan 17 sinde Peugeot 207 1.4 70Hp HDİ alıcam. 15" Jant ve Design paketi ile beraber 32.500 lira. Arabayı çok ama çok araştırdım. 70 Km hızı aşmadan bir depo ile 1200 KM, 90 Km hızı geçmeden 950-1000 km , 110 km sabit hızla (tabi devirli kullanmak kaydıyla) 850 KM yol gitmek mümkün...

Gerek dış görünüş gerek iç malzemedeki kaliteyle, gerekse gücüyle çok iyi bir araç. test sürüşü de yaptım yolu çok iyi tutuyor, savurma yapmıyor. Dik yokuşlarda bile gerek kalkışı gerekse çekişi çok güzel. Aynı zamanda ABS standart ve 6 Hoparlörlü radyo-CD-Mp3 çalara sahip bunun üzerine torpido gözünde AUX ' da mevcut . Araç yaklaşık 1300 kilo fakat bu çikişi düşürür gibi gelmesin aklına çok iyi bir TORK - Ağırlık oranı ayarlamışlar. Bütçeni biraz aşabilir ama gerçekten mükemmel bir B sınıf araç. 207 den önce 206+ denedim. Araba hızlı iken ufak bir virajda bile güven vermiyor. Ve de kalite olarak 207 ile arasında 2 gömlek var. Ben kararımı verdim Nisanda direk 207...

Kişisel görüşüm ve önerim bu şekilde. Daha detaylı bilgileri Peugeot'un resmi sitesinden edinebilirsin.
İyi Forumlar Kardeşlerim...

bende araba almayı düşünüyorum ve kafamda 2 model var ...
yaş olarak 2000+ düşünüyorum .. Honda civic yada Wv Golf

sağolun fikirlerinizi paylaştığınız için

Viking kardeşim profilimdeki msn adresini ekle sana yardımcı olmaya çalışırım.

dostum arabada 3 önemli şart var. bunlardan 3 ü nü birden bulmak zor...ama

1) güvenlik
2) yakıt
3) yedek parça

bu 3 maddeden 2 sini bulursan kaçırma. sıfır km araçla 1000 km yapmış araç arasında 40 milyarda 5 milyar oynar... akıllı olmak lazım. sıfır araca ekonomin çok çok iyi değilse para verilmez. (bence)
şimdiden hayırlı olsun.

Geri