Hangi Mimarlik Fakultesinde Okuyorsunuz?

adres63

New member
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
Evet arkadaşlar hangi mimarlık fakultesınde okuyorsunuz ben kendimden başlayayım Balıkesir Mimarlıkta okuyorum :D ...

Bu konuyu açmamın sebebide buradaki arkadaşlar msnde birbirimize yardımcı olmak.

bende balıkesir müh-MİMARLIK FAKÜLTESİN'denim.. ne tesadüf :D :p

dicle üniversitesi müh.mim fakültesi

dokuz eylül de okuoyurm ama hayalim mimar sinan üni mimarlık tı , napalım kader utansın:(:(

:)
surferumac' Alıntı:
anadolu üniversitesi mimarlık

ben de bu sene anadolu üniv. mimarlığı düşünüyorum...

24300. sıradayım...geçen sene en son 26000. öğrenci girmiş sanırım;sence girme ihtimalim nedir? pek belli olmaz gerçi tabi ama;bir de bölüm hakkında ne düşünüyorsun? memnunmusun?

yardımcı olursan sevinirim

ernestomem' Alıntı:
:)

ben de bu sene anadolu üniv. mimarlığı düşünüyorum...

24300. sıradayım...geçen sene en son 26000. öğrenci girmiş sanırım;sence girme ihtimalim nedir? pek belli olmaz gerçi tabi ama;bir de bölüm hakkında ne düşünüyorsun? memnunmusun?

yardımcı olursan sevinirim

Mimarlık mı istiyosun umarım ne istediğini biliyosundur dostuım :cool:

önceden sadece biraz ilgiydi benimki,nereden kafama yerleşti bilmiyorum ama araştırdıkça daha da bağlandım artık başka hiçbir iş düşünmüyorum...

çok zor olduğunu biliyorum ama sabahlara kadar ders çalışıp,maket,çizim yapan insanlar her zorluğuna karşın "iyiki mimarlığa gelmişim" diyor...

bu diğer bölümlerde eşine az raslanır birşey:hhman:

ernestomen bahsettğin gibi iyiki ... bölümü okumusum demek eşine az raslanır bir şey değil kesinlikle. Birçok insan bu sözü mesleği adına eminim ki söylüyordur söylemeyenler şahsen beni ilgilendirmiyor ...

Neden birçok insan söylüyordur diyorum birçok meslek ortaya bir şeyler çıkarmaktadır. konu mimarlık bölümünde olduğu için oradan örnek veriyorum,öğrencilik dönemindeki maket çalışmaları. maket yapmak inanıyorum ki zor ve zahmetli bir çalışmadır ama sonucunda seni mutlu edecek bir sihri vardır. Bu çok önemli bir şey bence çalışmak ve insanların görebileceği ,farkedebileceği şeyler ortaya koymak.İşte bizlere "iyiki" sözünü ettiren büyü burada:)

iyi bir tercih yapman dileğiyle...Türkiye şartlarını ve isteklerini coook iyi düşünmelisin.öss deki en önemli ve dikkat edilecek noktadasınız tercihler.kolay gelsin

Big. müh. öğr.

teşekkür ederim :) açıklamışın diyecek bi şey yok yazına.Evete mimarlık gerçekten güzel bir bölüm herkes sınavlarına çalışırken sen gecenin bir yarısı masanda kahven gözlerinden uyku akıyor olabilir ama mimarlık okumak zevklidir:) uykusuz gecelere hazir ol :D

Geri