chuckies
_-€X-_
Her şey anlamsız gelmeye başlamıştı yavaş yavaş.Yaşamak anlamsız nefes almak manasız geliyordu.Bu hayattan ardıma bakmadan çekip gitmek istiyordum.Yorgun düşmüştüm artık.Savaşamıyordum.Kararlıydım bu sefer gidecektim söz vermiştim kendi kendime.Herşey plan dahilinde adım adım işliyordu.Derken bir kız çıktı karşıma yasadıklarımı unutturmaya çalışan beni sevdiğini söyleyen içimi kıpırdatan heyecan veren bir kızdı benliğime.Çok değer vermiş çok sevmiştim onu.Daha önce hiçkimseyi onun kadar sevmemiştim tüm benliğimle niliyor inanıyordum ona.Mutlu olacaktım onunla.Yavaş yavaş birbirimizi anlamaya başlamıştık.İsteklerimizi biliyor ona göre konuşmalarımıza dikkat ediyorduk.Çok mutluydum onunla.Birbirimize aşk sözcükleri söylüyorduk.Derken aramız bozulmaya başladı beni anlamamaya başladı.Anlamsız sorunları öne sürdü.Cevaplayamadığım sorulardı bunlar.O konuştukça gözlerimden kan kırmızısı yaşlar akıyor.Kanım donmaya başlıyordu.Hiç bir şey beni o sözler kadar yaralamamıştı.Her iki dudağının arasından çıkan söz yüreğimi adım adım deşiyor kapatamıyordum.Hançer darbesi gibi vuruyordu yüreğime sözleri.Artık takatim kalmamıştı.Sessizce gitmek istiyordum beni sevdiğini söyleyip sonradan anlamsız sebepler sunan karagözlüden uzaklaşmak istiyordum.Ama ne yazık ki gidemiyordum sevmişti bu yürek bir kere nasıl bırakabilirdim ki.Hani en güzel saf aşklar imkanız gelirdi ya insana o da benim için imkansızdı imkansız olduğu için seviyordum.Asla vazgeçmeyecektim.O gecenin zifirikaranlığında ışıl ışıl parlayan yıldızlar gibiydi uzaktaydı ama görüyordum biliyordum beni sevdiğini her ne kadar aramızda sorunlar manasız tartışmalar olsada.Ama herşeye rağmen bu sondu benim için evet bu sondu ya onunla var olacaktım ya da onsuz bir hiç olacaktım.
Yastığım Mezar Taşı Yorganım Kefenim Olsun Eğer Ben Bu sevdadan Dönersem Namus Bana Ar Olsun
written By_chuckies