Hanifi Avcı'ya Yakalama Kararı

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

“Haliç’te Yaşayan Simonlar” kitabıyla gündeme gelen Emniyet Müdürü Hanefi Avcı için yakalama kararı çıkartıldı. Avcı, polis nezaretinde Ankara’dan İstanbul’a getiriliyor.

İSTANBUL - “Haliç’te Yaşayan Simonlar” isimli kitabıyla olay yaratan eski Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı için “Devrimci Karargah Örgütü” soruşturması kapsamında yakalama kararı çıkartıldı.

Hanefi Avcı, polisler nezaretinde Ankara’dan İstanbul’a getiriliyor.

Avcı'nın görev yaptığı Eskişehir’deki makam odası ve evinde de arama yapıldığı öğrenildi.​

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN​

VİDEO İÇİN TIKLAYIN​

NTVMSNBC​

Cemaat devletin arkasına sığınmış talimat yağdırıyor.Adamlar devletin heryerinde kol geziyor.Aman tayyibin cemaatine dokunmayın o ağlamasın, milletim kendi haline ağlasın...

yazık doğruları söledi die alırlar bu adamıda ergenekondan üstüne 5-10 sene hiç bi kanıt yokken yatırırlar yada kalp krizi geçirir içerde kesin ;)

Cemaat Yönetimi ele geçirdi...İşlerıne gelmeyeni atıyor içeri..

Bu adamın söyledikleri bildiklerinin yarısı bile değil bir tanesini ben biliyorum
1978 - 1979 yıllarında polis akademisine 90 tane öğrenci alındı bu öğrenciler edebiyat fakültesi , ilahiyat fakültesi vb..( alınırkenki gerekçe polis yetersizliği idi. )

Geri