Hapisten Kaçtı, Facebook'a Yazdı

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Hapishaneden kaçan bir insan ne yapar? Bu sorunun cevabını birçok film ve dizide görebilirsiniz. Bir şekilde güvenli bir bulup sığınmayı ya da ülkeyi terk etmeyi düşünür, bunun için hiç dikkat çekmeden durmaya çalışır. En azından dizi ve filmlerde hep bu şekilde olurdu. Ancak gerçek hayatta hiç de böyle olmuyormuş.

ssss1261993675.jpg
Lynch'in hayranları arasında Türkler de bulunuyor
İngiltere'de bulunan Hollesey Bay Hapishanesi'nden geçtiğimiz Eylül ayında kaçmayı başaran Craig Lynch adlı kişi, kaçtığı günden beri Facebook hesabını güncelliyor. Silahlı soygun yaptığı sebebiyle 7 yıla mahkum olan Lynch'in 3000'den fazla hayranı var. Bu hayranların arasındaki 48 kişinin Türk olduğunu da belirtelim. Polis, Facebook yetkilileri ile iletişime geçerek yerini belirlemeye çalışsa da, Lynch hala kaçmaya ve hayran kitlesini artırmaya devam ediyor. Craig Lynch'in Facebook sayfasını merak ediyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak

Ekli dosyalar

• 12.jpg
    12.jpg
    58.4 KB · Görüntüleme: 12,011
yav saniyesinde yakalarlarda neden böle acaba :S ... suçu da silahlı soygun diyor.. demek basit bişi ki sallamıyorlar

"Craig Lynch'in Facebook sayfasını merak ediyorsanız
buradan ulaşabilirsiniz." denilmiş, ben de merak ettim
ve ulastım. :) evet cok da ilginc bir sayfa yapmıs arkadas.
:)

sayfada son atılan mesajı okursanız adam hayranlarının ve nereden kaç hayranının olduğunu da yazmış
ayrıca mesajda eski hayran sayfam kapatıldı o sayfada 4000 bu sayfada 3000 hayranım var diyor

HH tunnel den giriyormuş , facebook onun için yerini tespit edememiş :)

5200 hayranı olmuş profil resmini de polislere ithafen koymuş herhalde :D

haspisten kaçtıktan sonra facebook duvarına yazacak yürekli 1 milyon erkek bulabilirim. ahoaohaohao
helal olsun adama ta pisikopat.

Geri