Hard Disk Yardım

çathlachk

New member
Reaction score
0
ben bilgisayarımı yeniledim anakart falan hard disk hariç herşeyi yeniledim ama yeni anakart harddiskimi tanımadı bende başka bir harddisk aldım ama bu eski harddiskimi nasıl kullanacağım format atmamam lazım içinde önemli şeyler var yardımcı olursanız sevinirim

sürücüden kastın başka bir bilgisayar mı ?

mrb ben hdd değiştirmek istiyorum bana detaylı bir bilgi verebilecek arkadas arıyorum

selamlar ;

Harddiskin bilgisayari gormemesiyle ilgili sorunuzla alakali birkac soru soracagim.

oncelikle harddiskler sata mi yoksa ide mi? bunu merak ediyorum bunun disinda anakartinizin modelini de alabilirmiyim markasiyla beraber

Managenement dostum istersen konu ac istersen burdan yardimci olayim sormak istediklerini yazarsan elimizden geleni yapariz.

Yeni konu acmani tavsiye ederim bu bolume daha iyi yardimci olmamiz bakimindan.

slm arkadaşlar benimde acil bir ssorunum var eski bi leeptopum var onu kullanyorum inspiron 3800
belli bi sureden sonra leptop donnuyor ve mavi ekrann cıyor ve KARNEL_DATA_İMPAGE_ERROR yazyor aradaşlar lütfeen bilgisi olan varsa banna yardmc olsun ne yapabilirim bu konuda şimdiden TEŞŞEKKÜRLER...SAYGILARLA..

Arkadaşlar bir başlık altında bir çok başlık açılmış. Çathlachk arkadaşım eğer yaptığın işlemleri bize söylersen sorununa yardımcı olmaya çalışırız. fakat anladığım kadarıyla senin bir bilgisayar teknik servisine gitmen gerekiyor. diskini güvendiğin bir bilgisayarcıya götür ve yedeklemesini iste. Diğer türlü zor gibi görünüyor.

Geri