harddiskim.com orginal scrpiti Süper

keops17

New member
Reaction score
0
Video scriptidir video sitesi yapmak isteyenlere güzel bir uygulama.

Upload ve Kullanıcı Özellikleri mevcut hatta Youtubeden direk link girerek sunucunuza hızlı bir şekilde upload yapabiliyorsunuz.

Tabi bu özellik için biraz beklicez çünkü tube kapandı.:durdurun

Download:

http://rapidshare.com/files/20142193/attach_max.rar

Şifre Felan Yok

Demo :

http://demo.insom.net/

En azından elinizde bulunsun kolay gelsin.

saol kardeş indirelim bakalım..

kurulumda ödeme ayarı kısmına geldim.paypal adresimi girmeme rağmen ödeme ayarlarında bu hatayı aldım.

Warning: fopen(../config.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/buturor/public_html/vid/install/payment_systems_settings.php on line 42

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/buturor/public_html/vid/install/payment_systems_settings.php on line 43

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/buturor/public_html/vid/install/payment_systems_settings.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/buturor/public_html/vid/install/payment_systems_settings.php:42) in /home/buturor/public_html/vid/install/bll/functions.php on line 4

script çalışmakta çalıştırmadağım şeyi nden buraya ekleyim.. Stn Tarafından null hale getirilmiştir.

keops17' Alıntı:
script çalışmakta çalıştırmadağım şeyi nden buraya ekleyim.. Stn Tarafından null hale getirilmiştir.
script daha öncede paylaşıldı script sorunsuz çalışmakda olup Dolphin Attaxhmaxdır...

ilgili sitesinden geniş açıklama bulabilirsiniz...

bu arada script ffmeg deseğinde ihtiyaç duymaktadır yani videoaların capsleri ve flv convertleri script tarafından yapılmaktadır Türkçe dil desteğide mevcut.

saol dost ..... kafa ii ama yinede indiricemmmm(biraz içtik ayıptır sölemesi)....

ffmeg desteği nedir?
sunucuyla ilgili bir özellik mi bu yoksa çalışmıyor sanırım

keops17' Alıntı:
bu arada script ffmeg deseğinde ihtiyaç duymaktadır yani videoaların capsleri ve flv convertleri script tarafından yapılmaktadır Türkçe dil desteğide mevcut.
ffmpeg desteğini sadece capsler ve flv için ister normalde ffmpeg desteği olmadanda kullanılabilir attacmax :) biraz incele lütfen :)

veyselbura' Alıntı:
kurulumda ödeme ayarı kısmına geldim.paypal adresimi girmeme rağmen ödeme ayarlarında bu hatayı aldım.

Warning: fopen(../config.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/buturor/public_html/vid/install/payment_systems_settings.php on line 42

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/buturor/public_html/vid/install/payment_systems_settings.php on line 43

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/buturor/public_html/vid/install/payment_systems_settings.php on line 44

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/buturor/public_html/vid/install/payment_systems_settings.php:42) in /home/buturor/public_html/vid/install/bll/functions.php on line 4

kardeşim sanırım 777 sorunu fopen dosyaytı açamadım diyor :)

türkçe içinde yok nereden bulabilirs =)

Geri