harici HDD yi görmüyor

niedy707

New member
Reaction score
0
arkadaşlar maxtor 500GB harici diskimi sorunsuz olarak kullanıyordum ama neden olduğunu bilmediğim bi sorundan dolayı bilgisayarım disk i görmez oldu.

disk yönetiminden baktığımda bölümlendirilmemiş alan olarak görüyor ama...
içinde önemli bilgilerim olduğu için get data back le taradım ve bilgiler duruyor,ancak haliyle tüm verileri kopyalayabileceğim yer yok bilgisayarımda.

hard diski biçimlendirmeden tekrar kullanabilir hale getirebilir miyim acaba???

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

usb den mi bağlı
sata mı

bende yaşadım aynı sorunu kutuyu aç hdd yi direk bağla kasaya sata veya ide neyse oradan istediğini çek şu anda benimkide çalışmıyo muhtemelen kutu bozuk

Yaw Sorunla İlgili Değilde Bi Saattir Bakıyorum Yazıym mı Yazmayımmı Die Dayanamadım

Belki Kör Olmuştur :):):):):):):)

aslında durumumu tekrar izah etmem gerekirse hdd içindeki verileri çekmekte sorun yaşamıyorum. istediğim dosyaları zaten get data back le alıyorum,, ancak sabit diskimde 500GB yer olmadığı için tüm veriyi alıp hariciye format atma gibi bi ihtimalim yok.

acaba herhangibir şekilde hard diski tekrar bilgisayara tanıtmamın veya onarmanın yolu var mıdır, bunu bulmaya çalışıyorum..

edit::disk yönetiminden bölüm oluşturdum şimdi,ama diski açabilmem için biçimlendirme yapmam gerektiğini söylüyo windows,ve biçimlendirme yaparsam dosyalarda kayıplar oluşcak elbet... haksız mıyım?

http://img161.imageshack.us/my.php?image=adszbp9.png

aslında durumumu tekrar izah etmem gerekirse hdd içindeki verileri çekmekte sorun yaşamıyorum. istediğim dosyaları zaten get data back le alıyorum,, ancak sabit diskimde 500GB yer olmadığı için tüm veriyi alıp hariciye format atma gibi bi ihtimalim yok.

acaba herhangibir şekilde hard diski tekrar bilgisayara tanıtmamın veya onarmanın yolu var mıdır, bunu bulmaya çalışıyorum..

edit::disk yönetiminden bölüm oluşturdum şimdi,ama diski açabilmem için biçimlendirme yapmam gerektiğini söylüyo windows,ve biçimlendirme yaparsam dosyalarda kayıplar oluşcak elbet... haksız mıyım?

http://img161.imageshack.us/my.php?image=adszbp9.png

başka bir usb ye bağla düzelir hepsini dene

my.php

neymiş o bakalım...

kardeşim sen bi harici disk bul arkaşından felan
ona yedekle
aksi takdirde zor işin
recovery my files diye bi program vardı ona tanıtabilirsen hdd yi alırsın ne varsa da
dosya sistemini bozmadan onaracak tanımıyorum ben...
bilen varsa yazsın

ben de son çare başka hariciye yedeklicem zaten de alternatif bi yol varmıdır acaba diye bi araştırayım dedim. yine de sağolun arkadaşlar.
zaten bi kaç arkadaşa ısrar ediom bak harici al şöyle böyle yararı olur sana herşeyini yedeklersin diye.. tabi maksat başka :):);)

Geri