- Reaction score
- 0
Sözlesmesi bitecek olan Avustralyali Kewell'in esi, futbolcunun Ingiltere'ye dönmesini istiyor....
Galatasaray'a adim attigi günden bu yana profesyonelligi ve is disiplini ile herkesi kendine hayran birakan Harry Kewell'in, Sari-kirmizili kulüple nikah tazelemesini herkes dört gözle bekliyor.
Ancak kapida bekleyen önemli bir tehlike var. Kewell Galatasaray'da mutlu, yönetim de Avustralyali'dan memnun olsa bile esinin Ingiltere'ye dönmesinden yana oldugu ortaya çikti.
Ingiltere'de yasayan ve ülkesindeki dizilerde aktristlik yapan Sheree Murphy'nin çocuklari ile çok az vakit geçirdigi, geçen yil yasanan hirsizlik olayi nedeniyle de esinin Ada'ya dönmesinden yana oldugu ögrenildi. Kewell da 2 ay önce Qantas Socceroo dergisine ailesine duydugu özlemi açik bir dille anlatmis ve "Onlari tabii ki çok özlüyorum. Normalde üç çocugumu havalara atip tutacakken, burada günde iki antrenman yapiyorum" demisti.
Bu arada Galatasaray'in taraftar forumlarinda da "Bir taraftar ricasi: Kewell ile sözlesme yenilensin" gibi ifadeler kullanilarak, yönetime açik çagrida bulunuldu. ...
Devami...