hata raporu nasıl cözebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
pc yi her actığımda bu sorunla karşı karşıya kalıyorum nasıl düzelte bilirim

2rqdr1d.png

bilgisayarında bir virüs enfeksiyonu var :) dolayısıyla derin bi tarama yap antivirüs programınla.. o işe yaramazsa removal tool lar var onları dene.. misal combofix,vundofix yada hijackthis gibi..

Hehe gökhan seninde amma sorun varmış bilgisayarda bea.

Neyse bizdede çözüm var baya.Yettiği yere kadar yardım ederiz.

Başlattan çalıştıra giriyorsun ve " msconfig " yazıyorsun.Aşşağıda seçmeli başlangıç seçeneği var onu işaretliyorsun ve sağ üst köşedeki başlangıç bölümüne geliyorsun.Hatırladığım kadarıyla sende Avast vardı.Avastın devre dışı kalmaması için ordaki listeden avastı buluyorsun ve işaretliyorsun.Tamam diyip çıktığın zaman bilgisayarı yeniden başlatıyım mı diyecek zaten.Ya yeniden başlat yada oturumu kapat aç.Tahminim açılıştaki herhangi bi program hata veriyor windows değil.Bilgisayar açıldığında karşına bi yazı çıkıyor onuda işaretliyorsu ki her açılışta karşına çıkıp seni uyuz etmesin.Kolay gelsin

Hehe gökhan seninde amma sorun varmış bilgisayarda bea.

Neyse bizdede çözüm var baya.Yettiği yere kadar yardım ederiz.

Başlattan çalıştıra giriyorsun ve " msconfig " yazıyorsun.Aşşağıda seçmeli başlangıç seçeneği var onu işaretliyorsun ve sağ üst köşedeki başlangıç bölümüne geliyorsun.Hatırladığım kadarıyla sende Avast vardı.Avastın devre dışı kalmaması için ordaki listeden avastı buluyorsun ve işaretliyorsun.Tamam diyip çıktığın zaman bilgisayarı yeniden başlatıyım mı diyecek zaten.Ya yeniden başlat yada oturumu kapat aç.Tahminim açılıştaki herhangi bi program hata veriyor windows değil.Bilgisayar açıldığında karşına bi yazı çıkıyor onuda işaretliyorsu ki her açılışta karşına çıkıp seni uyuz etmesin.Kolay gelsin

başlangıcta avast yok hizmetlerde var ve de işaretli valla bütün sekmenler işaretli ne yapayım yanlız başlangıcta yok ayrıca bende gshot var sanırım şimdi sen bana sistemi yeniden yapılandırcaksın gshota zarar gelmesin

bir virüs temizlemeye kalktım şimdiden 89 kritik dosya 51 tanede virüs sildim ama hala kurtulamadım

başlangıcta avast yok hizmetlerde var ve de işaretli valla bütün sekmenler işaretli ne yapayım yanlız başlangıcta yok ayrıca bende gshot var sanırım şimdi sen bana sistemi yeniden yapılandırcaksın gshota zarar gelmesin

Benim tarif ettiğim olay başlangıçta açılan gereksiz programları devre dışı bırakmak için.Yani bu işlemi benim dediğim gibi yaparsan avast hariç bütün açılıştaki programların devre dışı kalır fakat programlara herhangi bir zarar gelmez.Listeyi iyi incele avast olması lazım oralarda bi yerlerde.

iyice baktım sadece hizmetlerde var ya boşver gshost unu alayım bari olmucak böyle

son çare format çözülmezse en ii ve kesin çözüm d ye at yedekleri kaspersky la tarat sonra bas formatı

gshotladım arkadaşlar sorunum cözüldü konuyu kapatabilirsiniz herkese teşekkürler belliki virüs varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri