Hatanın Çözümünü bulamadım

OceanGray

>EbruzeN
Reaction score
0
Arkadaşlar Samsung i8320 cep telefonuna android yüklenirken hata verdi samgun yazısında takılıp reset atıyor üst taraftada movinand data time error gibi bişeyler yazıyor bilgisi olan varmı acaba bu konuda yardımcı olabilecek teşekkürler...

ERROR [Device 0] - Phone activating failed - YouTube

indirmeniz gerEkenler;

CSC : spain_i8320ATLIK5_CSC.tar
Phone : PROTECTOR_Real_BUJA2_REv08-11.bin.bin
PDA : i8320-4.5-xt9_Base_Rev.06_moisesfco.tar

bunları indirip videodaki gibi yapın

Özet isterseniz;

Telefon Açıltı ve sim kart resmi geldi dönüp duruyo bu esnada Sadece Odini açın ve sadece Phone Dosyasını seçin sonrasında Telefona gelerek Açıkken yani sim kart ekranda iken Download moduna gelin (Kamera Tuşu + Ses Kısma tuşu + Kapatma Tuşu basılı tutun 20 30 Saniye felan ) sonra download moduna geldiğinizde direk sadece Phone dosyasını yükleyin ve işlem çözülsün

alıntıdır ..

telefon reset atıyor direk samsung yazısında
Ayrıca o yüukardaki dosyaları nerden indircez ?

üstat bataryayı çıkar tak ve şarja tak ve tam şarj yap ve açmayı dene .. bakalım açılacakmı

tamam üstad deniyorum

tamam üstad deniyorum

bence yaptıgım işlemde hata oldu veya yazılım yüklemesi esnasında iletişim kesildi veya yüklediğin yazılım sistem tarafından desteklenmedi sonuç bu bence yeniden başka bir sürüm ile yeniden yükleme yap : ) belki işe yarar bende monte var bir ara yazılım yüklemek istedim ama bu tür sıkıntıalr çok oluyor diye vazgeçmiştim genelde çözüm yöntemi yenıden yazılım yüklemek

onun için ugrasıyorum dosyaları bulabilirsem eğer yada internet üzerinden bilen birine yaptıracağım :)

Geri