Hatunu Kim Kapıcak?..

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
Bi ülkede çok güzel bi prenses varmış (CiCosum sen değilsin çünkü sen daha güselsin neyse)... Farklı ülkelerden 2 prens bu prensesle evlenmek istemişler... Prensesin babası yani Kral bi şart koşmuş...Şart şu: Hanginizin atı sonuncu gelirse kızımı ona vericem demiş... Ee tabi doğal olarak ikiside yerinden kıpırdamıyomuş... Bakmışlar böle olmıcak atlardan inip birbirlerinin kulaklarına bişey fısıldamışlar ve ondan sonra atlara binip tam gaz gitmişler... Sizce bunlar ne konuştuki prensesi almak için hızlıca at sürüyorlar...

İnş. verilmemiştir başlığını bilmediğim için bulamamış olabilirim...

ayni hizla varacaklarmis herhalde hedefe ..
bilmeceleri hic sevmem :-(

aynen bende sevmem cvbını merak ettim acaba neymiş :S

dumur oldum nıe bole bısı yapmıslarkı acep?hıc bı tahmınde bulunamıorm..ben sımdı bunun cevabını oorenemezsem catlarım bırı solesın plss..:vur

ne dicek bırak bu kızı

bize hatun mu yok çabucak gidip öbür köyden kız kaçıralım demiştir

prenses kimmiş:D

onlarda kendi aralarında anlaşmışlardır kim birinci gelirse hatunu alsın diye aman niye kasıyolar kendilerini köyde hatun mu yokmuş

Demişler ki bir birlerine "dört nala koşalım tam bitiş çizgisine yanaşırken,son anda duralım,kim bitiş çizgisinden uzaksa o kızı kapar"demişler veya böle bi şey ne biliyim,kesin saçma bi şey çıkacakta neyse :D

ikiside diğerinin atına önce gidersen prensesi sana miktirecem demiş atlarda prensesi mikmek için dört nala koşmuşlar

tabi bu prensler aralarında anlaşıp kim daha hızlı olursa o kişi prensesi kapıp kaçıracaktır mutlu

en mantıklısı atları degısmıs olmalılar

atları değişelim demişler ve değişmişler... böylece hangi prens birinci gelirse diğerinin kullandığı at ikinci olacak ve o prensin atı sonuncu olmuş olacak

mmaximum' Alıntı:
atları değişelim demişler ve değişmişler... böylece hangi prens birinci gelirse diğerinin kullandığı at ikinci olacak ve o prensin atı sonuncu olmuş olacak

:clap bencede sence

Evet evet atları değiştirmişler cevabı güzel.
Bencede yani :)

Geri