- Reaction score
- 0
Tavşanın biri bir gün eczaneye gider ve eczacıya havuç varmı diye sorar. Eczacıda derki tavşan burası eczane burada havuç olmaz ilaç satılır der. Tavşan tamam abi der ve çıkar gider. Ertesi gün aynı tavşan yine aynı eczaneye ve aynı eczacıya yine havuç varmı diye sorar. Eczacı yine bak tavşan kardeş burada havuç satılmaz, burası eczane burada ilaç satılır ve ben asabi birisiyim bir daha bana havuç varmı diye sorma der. Tavşan bunun üzerine tamam abi der ve yine gider. Ama ertesi gün yine aynı eczaneye ve yine aynı eczacıya gelerek yine abi sende havuç varmı diye sormasına müteakip eczacı tavşana tekme tokat girer ve ağzında ne kadar diş varsa hepsini ağzının içine döker. Tavşan ağız dağılmış şekilde eczaneden ayrılır. Eczacı tamam artık bundan kurtuldum diye düşünürken tavşan ertesi gün yine gelir eczacıya tekrar sorar ABİ HAVUŞ SUYU VARMI HAVUŞ ŞUYU :biggrin :clap :vur
Bu arada bu verildi muhabbeti yapmayın valla oturdum her harfini kendim yazdım bilgilerinize, yani kısaca ctrl+c ctrl+v kombinasyonu ile sağ tıkla, kopyala, sağ tıkla yapıştır kombinasyonlarını kullanmadım. Yeminle. Emek var bunda emek LÜTFEN EMEĞE SAYGI hehehehe
Bu arada bu verildi muhabbeti yapmayın valla oturdum her harfini kendim yazdım bilgilerinize, yani kısaca ctrl+c ctrl+v kombinasyonu ile sağ tıkla, kopyala, sağ tıkla yapıştır kombinasyonlarını kullanmadım. Yeminle. Emek var bunda emek LÜTFEN EMEĞE SAYGI hehehehe