hayatınızda çok şey değişecek...

ases

Altın Üye
Reaction score
0
bu kitabı o kadar çok paylaşmak istedimki gerçi çoğumuz biliyoruzdur Halit Ertuğrul un KENDİNİ ARAYAN ADAM kitabını yaşanan olay tamamiyle gerçektir ve inanın kitabı bitirdiğinizde hayatınızda çok değişecek benim değişti. konusu şu;) Kendini Arayan Adam
Ünlü bir ateistin (Allah'a inanmayan) nasıl doğru yolu bulduğunu anlatan bir kitap okumanızı tavsiye ederim.Kendini Arayan Adam yalnızca ünlü bir komünistin dönüşünü dile getirmiyor. Aynı zamanda boşlukta anlamsız bir hayat süren insanlara bir kurtuluş reçetesi sunuyor.Dahada önemlisi gençlerimize iyi bir vatandaş olmanın önemin ve Allah'a yakışır bir kulluğunda doyumsuz güzelliklerini anlatıyor.

Bir Arayışın Romanı Bir sonbahar günü Kayseri'den otobüse binmişti.Bir ideolojiuğruna geçen altmış yıllık hayatı, otobüs yolculuğunda tanıştığı genç öğretmenin anlattıklarıyla birden altüst oldu.Bir yolcuyla yaptığı sohbetin hayatını bu kadar kökten değiştireceğini nereden bilebilirdi?Sabaha kadar devam eden sohbetin sonunda o artık bambaşka bir insandı.Neler konuştular, bir insanı bu kadar derinden etkileyebilecek konular nelerdi? Bu gerçek hayat hikayesinin sonu nereye vardı?Halit Ertuğrulun 300.000 satan ve altı dile tercüme edilen kitabı sizinde hayatınızda yeni sayfalar açacak.

arkadaşım link nerde gerçekten güzel bir kitaba benziyor..

ben biraz okumuştum. gerçekten güzel. sadece bir tane eleştirilecek yeri var. ama söylemeye gerek yok. + sı fazla yani...

bencede okunulması gerekne bi kitap...

linki olursa indirip bizde okuruz inşallah

harbi hoca merak ettim.bi link yayınlarsan indirelim yada link yok de boşuna beklemeyelim...

Arkidişler bende kitabı okudum gerçekten harika okumaya değecek bi kitap.

Alınıp okunması gerekir bence "Hayatınız değişecek söz"

ark.lar kitabın linkini arıyorum bulursam hemen yayınlıyacam

Linki gören varsa banada söylesin :))

Kesk link olsadı yaf :s neys cıkar yakında saol dostum bilgiler icn :)

Geri