hayata bir daha gelsen ne olurdun ? hep merak etmişimdir bunu insanlardan duymayı :)
B bozdo New member Katılım 14 Mar 2013 Mesajlar 190 Reaction score 0 Puanları 0 Konum istanbul 19 Mar 2013 #1 hayata bir daha gelsen ne olurdun ? hep merak etmişimdir bunu insanlardan duymayı
Ata Kızı Angel Of Revenge Moderatör Katılım 23 May 2010 Mesajlar 10,583 Reaction score 0 Puanları 0 19 Mar 2013 #2 Eğer elimde olsaydı erkek olurdum )))
V vaybee New member Katılım 7 Ara 2005 Mesajlar 64 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Antalya Side 19 Mar 2013 #3 ßir kere ölsem ßir daha gelmem bu dünyaya.. Ne gerek var. Fakat eger hayata bir daha qelsem . Keşke dememek için herşeyi yapardım. :001_smile:
ßir kere ölsem ßir daha gelmem bu dünyaya.. Ne gerek var. Fakat eger hayata bir daha qelsem . Keşke dememek için herşeyi yapardım. :001_smile:
B bozdo New member Katılım 14 Mar 2013 Mesajlar 190 Reaction score 0 Puanları 0 Konum istanbul 20 Mar 2013 #4 Ata Kızı' Alıntı: Eğer elimde olsaydı erkek olurdum ))) Genişletmek için tıkla ... öyle bir ihtimal var : ) ve :thumbup: o zaman senden çekeceği var birilerinin kesin :thumbup:
Ata Kızı' Alıntı: Eğer elimde olsaydı erkek olurdum ))) Genişletmek için tıkla ... öyle bir ihtimal var : ) ve :thumbup: o zaman senden çekeceği var birilerinin kesin :thumbup:
B bozdo New member Katılım 14 Mar 2013 Mesajlar 190 Reaction score 0 Puanları 0 Konum istanbul 20 Mar 2013 #5 vaybee' Alıntı: ßir kere ölsem ßir daha gelmem bu dünyaya.. Ne gerek var. Fakat eger hayata bir daha qelsem . Keşke dememek için herşeyi yapardım. :001_smile: Genişletmek için tıkla ... ve keşkelerrr vaybeee hayatımızda en çok canımızı yakan değil mi o ''keşke''
vaybee' Alıntı: ßir kere ölsem ßir daha gelmem bu dünyaya.. Ne gerek var. Fakat eger hayata bir daha qelsem . Keşke dememek için herşeyi yapardım. :001_smile: Genişletmek için tıkla ... ve keşkelerrr vaybeee hayatımızda en çok canımızı yakan değil mi o ''keşke''
OceanGray >EbruzeN Katılım 7 Nis 2008 Mesajlar 4,808 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Mabed 24 Mar 2013 #6 hayatımdan memnunum cok şükür
seloboy New member Katılım 4 Kas 2008 Mesajlar 117 Reaction score 0 Puanları 0 13 Nis 2013 #7 şu an hayattayım zaten ne istersem olma şansım hala var. henüz lisanslı bir kickbox sporcusu olamadım onu olmak istiyorum.
şu an hayattayım zaten ne istersem olma şansım hala var. henüz lisanslı bir kickbox sporcusu olamadım onu olmak istiyorum.