hayatta neyi yapmayi çok istediniz

HAŞAVRİ

Braveheart
Reaction score
0
kendımden örnek verebılırım hayatta en cok ıstedığım hiçbirşey gercekleşmedı,merak ettım benmı cok şey ıstıyorum yada istedıklerım imkansız şeyler mı ..peki siz ne istıyorsunuz???

Uçaktan Parşütsüz atlamayı çok istedim du bakalım inşallah bir ara yaparım :D

comand beraber bıgün buluşalım yaparız kanka bende çok ıstıyorum

Bende ÖlümLe dans edıLebıLecq her seYı...

Türkiye ' nin hatat Dünya ' nın en iyi webtasarımcısı olmayı o adkar çok istiorum ki.. annatamam !

ben guzel bi aile kurmayi istiyorum iyi bi anne olmak istiyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ama korkuyorum :)

gemiyle okyanusa acılcam... ha bide bu yaz isvicreye gidicem yaz okuluna cok dersim kalmazsa..

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
ben guzel bi aile kurmayi istiyorum iyi bi anne olmak istiyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ama korkuyorum :)

Niye yapmayasın canım daha çok gençsin ALLAH helal süt emmişi denk getire hadi hep beraber AMİNNNNN.

gerçek hayatta blade ın yerınde olmak ısterdım onun yaptıklarını yapmak ısterdım :D:)
blade fılmını ızlemeyen anlayamaz .

comand' Alıntı:
Niye yapmayasın canım daha çok gençsin ALLAH helal süt emmişi denk getire hadi hep beraber AMİNNNNN.
amin amin de korkuyorum yahu :)

başarılı bir iş kadını olmak isterdim.....

pafuli inşallah olursun. sahılde sabaha kadar oturmak olmasada çok çalışman lazım

haklısın cok calısmam lazım coook:) bigun sabaha kadar oturucam sahilde sonrada sana haber vericem :))))))

wala okadar cok sey warkı artık ılerısını dusunemıorm...yeterkı su okulu en ii sekılde bitireym ozmn isedgm hersey gerceklesr allahn izniyle..amin...

ben kendimi bildim bileli ailem tarafından istediklerim olur ama şimdi onlardan uzaktaım ve hiçbirşey istediğim gibi gitmio ne isterdim akıl danışabileceğim biri ve ailemi yani anlıcanız artık her değil isteklerimin çoğu olmuyo :(

5 yıldır 2 tane alttan aldığım dersi geçmeyi :)

Geri