Hayrünisa Gül protokole girdi

g.haneli

Banned
Reaction score
0
'Çankaya'da türban olur mu?' tartışmalarına nokta koyan fotoğraf...

Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra protolde yaşanan köşe kapmaca sona erdi... Hayrünisa Gül, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ı karşılama töreninde fotoğraflarda yer aldı.

Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren Beşar Esad, Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılandı. Törende her iki ülkenin milli marşları çalındı ve bu sırada 21 pare top atıldı.

Milli marşların ardından Beşar Esad, tören birliğini Türkçe “Merhaba asker” diyerek selamladı.

Gül ve Esad, daha sonra Çankaya Köşkü'nün girişinde tokalaşarak gazetecilere poz verdi. Bu sırada Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül ile Beşar Esad'ın eşi Esma Esad, köşkün kapısı açıldıktan sonra bulundukları kısımdan dışarıya yürüdüler ve fotoğraf karelerinde birlikte yer aldılar.

Fotoğraf Cem Öksüz (Anadolu Ajansı)

Gül ve Esad, baş başa görüşme yapacak. Daha sonra her iki cumhurbaşkanının başkanlığında heyetler arası görüşmelere geçilecek.
Gül ve Esad görüşmelerin ardından ortak basın açıklaması yapacaklar.

internethaber

yakışır ablama.beyni türbanlılar şimdi...anam anam bak suriyelinin karısına naaaaaadar modern...irezil oldukk....ama kazın ayağı öööle değil...........helaaaaaal

vah vah şu resmi göreceğime hiç görmemeyi reğlerdim.millet aya gider biz tersine.

Bİ Taraf AÇilmayla Aya Gİdİlseydİ Banu Alkan Aydan Gerİ Gelmezdİ HİÇ

Girmemsi için bir sebep Gösterin ?
Neden girmesin Cumhur'un eşi değil mi ? Yıllarca saklanacak mı köşte hiç çıkmayacak mı insan içine . :durdurun

Başlığa bak yav .

Edit : Bence Başlık çok saçma neden böyle gereksiz başlıklar açılıyor anlamıyorum . Bu başlıkta birşeyler tartışılır . Ama ben bu konuda tartışacak birşey görmüyorum . Cumhurbaşkanının eşi tabiki yanında bulunması lazım . Sonuçta seçilmiş biri var daha bunun tartışılması mantıksız .

vah vah şu resmi göreceğime hiç görmemeyi reğlerdim.millet aya gider biz tersine.

arkadaşım sen aya uzay aracı gönderdin de o uzay aracı hayrünnisa hanımın başörtüüsüne takılıpta gidemedi mi yoksa

güldürmeyin insanı

arkadaşım sen aya uzay aracı gönderdin de o uzay aracı hayrünnisa hanımın başörtüüsüne takılıpta gidemedi mi yoksa

güldürmeyin insanı

onlar bu türban için trilyonlarca harcayacaklarına bilime yatırsalardı bu saçma şeylerle uğraşmazdık.şuna bak ya.bana ne cumhurbaşkanının karısından.ama birileri bu resmi görünce hoşuna gidiyor.medya takıldı türbana.tabi bunu pohpohlayanlarda var.tarikat ve cemaatlere akıtılan paranın haddi hesabı yok.

Bu resim Suriye'nin bile gerisine düştügümüzün resmidir.Suriye gavur memleketimi ki first laydisi türban takmamış?

Bu resim Suriye'nin bile gerisine düştügümüzün resmidir.Suriye gavur memleketimi ki first laydisi türban takmamış?

ya hakikaten bazı arkadaşlarının yorumlarına katla katıla gülmemek elde değil.Demekki Beşar Esadın eşinin başı açık diye yönetim biçiimi diktatörlük olan suirye birden bire bizden daha çağdaş ve ilerici bir devlet olmuş.

vaybe bir kişinin taktığı başörtü nelere kadir miş.Bir devleti hemen diktatör bir arap devletini birden bire çağdaş bir devlet yapı verdi.

hahahahah

ya hakikaten bazı arkadaşlarının yorumlarına katla katıla gülmemek elde değil.Demekki Beşar Esadın eşinin başı açık diye yönetim biçiimi diktatörlük olan suirye birden bire bizden daha çağdaş ve ilerici bir devlet olmuş.

vaybe bir kişinin taktığı başörtü nelere kadir miş.Bir devleti hemen diktatör bir arap devletini birden bire çağdaş bir devlet yapı verdi.

hahahahah

Merak etme yakında suriye yönetimini bile mumla arar duruma geliriz.Dindar diye adam seçilen bir ülkedende daha fazlası beklenemez.

hehehehe allahım ya bindik alamete gideriz kıyamete
gülerim halimize bunlar keşke hiç görmeseydik
arkadaşlar takılmayalım türban muhabbetine onlar götürüyor malı saman altından

şu türban gibi saçma tartışmaya bir son nokta lazım ayrıca g.haneli herkes istedigi görüşü belli eder sana neeeeeeeeeee sen niye akp çıgırtkanlıgı yapıyon

O kadın demek bile ayıptır.Cumhurbaşkanının eşidir Hayrünnisa Hanım.Ve ister açık,ister kapalı olsun Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının eşidir.Teröre en büyük desdeği vermiş bir ülkenin başkanını ağırlaması haricinde bu durumda yadırganacak bir şey göremedim.Hala madde ile uğraşan dünyeviler,bırakın biraz da mana gözünüzü açın.Yeter sıktı artık türban dı,başörtüydü.İsteyen açsın,isteyen kapatsın.Ama şuna katılmamak elde değil:
Aya gitmek için açmak gerekiyorsa ben de açtım haberiniz olsun.

Geri kalmış bir kadınnı bir erkekle bile evli değilken hekesin içinde el tutuştu diye askerler tarafından kurşuna dizildiği bir ülkenin başkan eşine bakın bide bizimkine bakın. ( Suriye'de arkadaşım var oradan biliyorum )

Geri