hazır cewap kafkas kartalı

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
Kafkas kartalı diye anılan İmam Şamil, çarlık Rusya'sının düzenli ordularına karşı Kafkasya'nın bağımsızlığı için bir avuç fedakar ve sadık adamıyla uzun yıllar mücadele vermiş bir lider ve kahramandı. Çarlık Rusya'sının her imkana sahip orduları karşısında, insan da dahil eksilen hiç bir şeyi yerine koyamadığı için sonunda mağlup olmuş ve esir düşmüştü. Fakat Rus çarı onu, cesaret ve kahramanlığına hayranlığından dolayı bir esir gibi değil bir misafir gibi karşılamıştı. Üstelik sarayında Şeyh Şamil için bir de ziyafet düzenledi. Yemek devam ederken, Çar kaba bir tarzda İmam Şamil'in iştahlılığını iğnelemeye kalkıştı ve "Yahu bu adam beni de yiyecek" dedi. Şeyh Şamil bu sözün altında kalmadı. Misafirini iğnelemekten çekinmeyen bu kaba Rus'a tereddütsüz şu sözü söyledi: "Elhamdülillah biz Müslümaniz, domuz eti yemeyiz."

walla helal olsun super laf sokmus

helal olsun adama :D söylenecek en ııyı lafı solemıs

çok komik yaaa... adam cuk diye oturtmuş lafı

gerçektn lkafı sokmuş yaa ondan sonra ne olmuştur acaba!

Harbiden Lafı fena koymus yaa bravo vaLLa...

Laf koymayasına ii komuşta..asıl cesaretine hayran kaldım ben..

evet yaa harbi adamda ne cesaret var :D MiLLetin ortasında reziL etmiS Lavugu vay be her yigidin harcı değiLdir.

su an St petersburg balmumu heykel sergisinde rehber olarak gorev yapmakyatım ve sergide Seyh Samil in balmumu heykeli mevcut.Rahmetli 2 metre boyundaymıs dag gibi bir adammıs walla.Onunla ilgili bilgiler verirken bu laf sokma olayınıda anlatıyoruz.gercekten zekas konusu ayrı bir yana cesaretine hayran kalmamak elde degil.

walla ne diyim kardeş süper koymuş lafı tam gediğine oturtmuş lafı

şeyh şamil forever..:) cok güzel laf sokmuş...

Geri