Hazırlık Maçları Kuponum

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
233 - Beyaz Rusya & Türkiye - 0 - Oran: 3.10
315 - Peru & Kostarika - 1 - Oran: 1.50
262 - İsviçre & Almanya - 0 - Oran: 3.10
256 - Brezilya & İsveç - 1 - Oran: 1.50

Toplam Oran: 21.62

Hava şartları itibariyle Milli takımımızın Belarus'tan galibiyetle dönebileceğine inanmıyorum. Zaten hazırlık maçları karnemiz hiç de iç açıcı değil. Hatırlayacak olursanız bundan bikaç yıl evvel Belarus bizi Denizli'de mağlup etmişti, güçlü bir takım. Dengeli bir mücadele olur ve bence berabere biter.

İsviçre maçı da buna benziyor biraz. Adamlar hazır durumda, son maçlarında istekli ve atak futbol oynuyorlar. Almanya Dünya kupasından sonra bir türlü toparlanamadı. Galip gelemez. Bu maç da berabere biter gibime geliyor.

Brezilya İsveç'i rahat geçer. Bu maç onlar için çerez. İsveç kıvransa da Brezilya maçı rahat alacaktır. Bu maçı mutlaka yazmanızı tavsiye ederim. Ganyanı çok iyi.

Peru son maçlarda biraz tökezlese de Kostarika gibi bir takımı rahatlıkla yenebilir. İlk seçenek beraberlik gibi gözükse de siz yine de bu maçı mutlaka yazın. Ganyanı çok iyi.

Bol şanslar.

hayırlısı olsun ama biraz riskli gibi görünüyo bombacılar için uygun bi kupon...

Güzel Kupon ben beğendim..İnşallah tutar..

Ben BreziLya-İsveç maçına 0 verdim,hazırLık maçLarında ikisi de skordan çok oyuna bakıyorLar..
Ayrıca İsraiL-ŞiLi maçında da İsraiL'i banko görüyorm oranı çok iyi; 1,80..
BoL şans..

Geri