HD 4550 Fps Problemi

Λямα`

New member
Reaction score
0
Benim Ekran kartım ati radeon hd 4550 ilk cs yi yuklediğimde fps hareket etmıyodu sabit 100 dü sonra pc ye format attım fps birdaha eskisi gıbı olmadı 40 a bile düşüyo :s bana bu konuyu onermeyin işe yaramıyo en güncel driverları indirdim ama duzelmiyo bi yardım eli uzatın

cataLys controL centerdan ayarLarda oynama yapman Lazım
özeLLikLe dikey yeniLemeyi tamamen kapatman gerekmekte

Fуσηв;4530563' Alıntı:
cataLys controL centerdan ayarLarda oynama yapman Lazım
özeLLikLe dikey yeniLemeyi tamamen kapatman gerekmekte

onları denedim dikey yenilemeyi tamamen kapalı ya aldım int den en iyi fps ayarlarınada baktım ama yok yukselmıyo ekran kartı kotu desem cs ıcın ıyı bı ekran kartı fpsnin yuksek olması qerekır ama :S

oyun ayarLarından fps max değerinin defuLt oLmadığından emin oLmak Lazım
formattan sonra eğer sorun meydana geLdiyse mutLaka ekran kartı ayarLarında bir yanLışLık vardır
sadece dikey yeniLemede değiL diğer ayarLarda da değişikLik yaparak deneme yapmayı öneririm

konsola
cl_cmdrate 101-cl_updaterate 101-rate 25000-fps_max 101-fps_modem 101 Yazıyorum.Ekran kartı ayarlarını defaulta qetırıyorum sonra ınternette buldugum ayarlara bakarak yapıyorum.acaba bide siz ayar verseniz onları uygulasam: )

ekran kartındaki 3d başLığı aLtında buLunan aLL seçeneğini seçtikten sonra çıkan ayarLarın hepsini minumua getir daha sonra cs ye girerek fpsyi kontroL et
ekran kartının ayarLArını deneme yanıLmayLa ideaL seviyeye getirmeye çaLış

ekran kartının en iyi performans değerLerini biLmiyorsan denemekten başka çaren yok gibi

geçmiş oLsun

Fуσηв;4530597' Alıntı:
ekran kartındaki 3d başLığı aLtında buLunan aLL seçeneğini seçtikten sonra çıkan ayarLarın hepsini minumua getir daha sonra cs ye girerek fpsyi kontroL et
ekran kartının ayarLArını deneme yanıLmayLa ideaL seviyeye getirmeye çaLış

ekran kartının en iyi performans değerLerini biLmiyorsan denemekten başka çaren yok gibi

geçmiş oLsun

napalım artık deneye deneye bulcaz :( saol

Geri