HeLaL SaNa BaŞBaKaN !

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Başbakanımız RecepTayyip Erdoğan, IMF ile yapılması gereken ve şartlandırılıp zorlandığını belirten görüşmeyi tavsiye edenlere sert çıktı.

Başbakan, “Görüşmediğimizi nerden biliyorsunuz? Sizin talimatınızla mı görüşeceğim? Elbette ülkemin menfaatine ve yarınlarımızı karartmayacak kararlar alırsak ve ümüğümüzü sıkmazlarsa anlaşırız” diyor.

Bu konu ile ilgili Başbakanımız’a ilk destek emeklilerle çalışanlardan geldi.

Enflasyonun dahi altında zam alan çalışan ve emekliler, zaten süründüklerini ve hep muhtaç durumda olduklarını, bu duruma zaten IMF politikaları ve onların sömürüleri sonucu geldiklerini belirterek, Başbakan’ın “Ümüğümüzü sıktırmayız” demesine karşılık; “Helal olsun Başbakanım. Zaten ümüğümüzü siz sıkıyorsunuz. Bir de IMF’nin ellerini boğazımıza uzattırma. IMF’nin girdiği her yerde yokluk, yoksulluk ve faiz başlıyor. Sonra da onların parasını ödemek doğmamış çocuk ve torunlarımıza kalıyor. Onların yüzünden kemerimizi sıkmaktan bıktık. Yine siz sıkmaya devam edin” diyerek Başbakan’ı desteklediklerini belirtiyorlar.

IMF ile mutlak görüşülmesi gerektiğini ileri süren ekonomistler, sanayici ve işadamları ile bankacıların yorum ve talepleri nedir bilemem. Ben halkın söylediklerini dile getirip Sn. Başbakanımız’ın bilgisine sundum. Gerisi onun bileceği iştir.

Mustafa Dolu

Helal Olsun Tayyip'e , Hamdolsun Kriz tedbirlerini yeterli derecede aldı
:durdurun

ekonomi sınırsız ihtiyaçları sınırlı kaynaklarla en ii şekilde karsılamanın yollarını arama bilimidir sayın basbakan...

sınırlı kapasitenle zor çözersin hamd olsun =)

tedbirler yeteri kadar alındığından bizim burdaki esnaflar sinek avlıyo..... dolar ondan 1600 demi????

aşbakan’ın “Ümüğümüzü sıktırmayız” demesine karşılık; “Helal olsun Başbakanım. Zaten ümüğümüzü siz sıkıyorsunuz. Bir de IMF’nin ellerini boğazımıza uzattırma. IMF’nin girdiği her yerde yokluk, yoksulluk ve faiz başlıyor. Sonra da onların parasını ödemek doğmamış çocuk ve torunlarımıza kalıyor. Onların yüzünden kemerimizi sıkmaktan bıktık. Yine siz sıkmaya devam edin” diyerek Başbakan’ı desteklediklerini belirtiyorlar.

Bunu diyenler kaç kişi?
Adam öyle bir genelleme yapmış ki çevresinde bulunan 2-3 emeklinin sesini volumü açarak 10 milyon kişinin desibeline çıkarmış.

Ayrıca bir arkadaş dolar ondan mı 1600 demiş!

En baba hükümeti getirsende doları sabit tutamassın bu olucağı bilinen bir şeydi.
Her yerde kriz var sadece bizim ülkemizde değil.
Ama şu var hükümet müdahalede geç kaldı ona katılıyorum.
2002 deki krizle karşılaştırın elinizi vicdanınıza koyun.

hakaret etmeden eleştiri yapamıyomusunuz daha dikkatli olalım

Yuh elimi vicdanımıma koyayım?Sen koy arkadasım manyakmısın nesin!Zengin sınıf evet cok iyi yukseldi turkiye'de ama soyle bişi var orta sınıf yokolmaya basladı yoksullasmaya basladı TL yılbasından beri %40 deger kaybetti tarım battı suc oranları arttı he pardon bina yapımıda arttı Kim kime koysun kimin vicdanına koyayım bana soyler misin ?

Bunu diyenler kaç kişi?
Adam öyle bir genelleme yapmış ki çevresinde bulunan 2-3 emeklinin sesini volumü açarak 10 milyon kişinin desibeline çıkarmış.

Ayrıca bir arkadaş dolar ondan mı 1600 demiş!

En baba hükümeti getirsende doları sabit tutamassın bu olucağı bilinen bir şeydi.
Her yerde kriz var sadece bizim ülkemizde değil.
Ama şu var hükümet müdahalede geç kaldı ona katılıyorum.
2002 deki krizle karşılaştırın elinizi vicdanınıza koyun.

1)2001 deki krizle karşılaştıramayız çünkü 2001 deki hükümet tüm yapısal reformları yaptı KEmal Derviş ile bu hükümet bunun kaymağını yiyor.
2)Doları en baba hükümet sabit tutamaz demişsin eğer ülkenin kaynaklarını satıp içeri sıcak para çekmeye çalışırsan tabi ki kuru dengeleyemezsin yabancılar belirler senin kurunu.
3)Dünya krizde bizimkiler işten çıkarmaları önlemek için adım atmak yerine kriz bizi teğet geçecek bunu fırsata dönüştüreceğiz açıklamaları yapıyolar.

Başbakan'a sormak lazım krizi fırsata dönüştürmek ne demek? Bu kada global krizde kime ne satabilecek de fırsat yakalayacak. Kriz Türkiye'yi martta vuracak beyler.

Marttan sonra görürüm ben AKP'yi...

Geri