Hell-Game

Sizce Bizimde Bir Online Oyunumuz Olsunmu ?

• Kullanılan toplam oy
    25

SpYCeZa

O Bir İdeoloji
HH Üyesi
Reaction score
0
Bence Bizimde Bir Online Oyunumuz Olsun Yada Olmasın Diyorsanız Anketteki Evet Yada Hayır Şıklarından Birine Tıklayabilirsiniz..
Bu Sadece & Sadece Bizde Olcak. Örneğin ; BiteFight Gibi TheCrims Gibi Bizimde Bir Online Oyunumuz Olacak ... SevgiLer & SaygıLar

TeşekkürLeri de Unutmayalım :hhcool​

OLSun..BAkalım...:|

olabilir hatta güzel olur =)

SpYCeZa' Alıntı:
Eft Noldu Bi Sorunmu Wardı Gardaşım =)):biggrin
yani sen,bitefight ayarında bi oyun yapacan..?:biggrin :biggrin :biggrin meraq ettim neye guvenion lem:Dnese buraya taşımayalım msn de knusuruzh puhs!

gerçekten online oyunlarda artış war . üstelik baya da bi tutuluyor... ben bir seneye yakındır bitefight oynuyorum hala da dewam ediyoruz bakalım.

oLsun tabikide..

OLsun Taßi =) ßizim Neimiz Eksik Hatta fazLamız ßiLe war =))

evt ya süper olur da oyunun teması ne olacak azcık açıklama alalım lütfen. benim kafamda aslında şey vardı knight online private server kurmak. knigho online hackhell olarak falan. ama o daha uzun iş sanırım.

• ne gibi bir şey düşünüyorsunuz. tema kurtadam - vampirler gibi mi?
  • ogame gibi mi?
  • Torn City gibi mi olacak?

OGame Gibi Kurarız Kurmasına Temayıda Bulurus Herşey Kolay Olacak Olacak =)

Fakat OGame De Olsa Comander ( Daha Üstün Özellik - GM ' Lik Gibi ) Özellikler HH Üyelerine Bayaa Bi İndirimli Olacak %50 - %75 Özelliinde Gibi.

Temayıda Ben Ayarlarım.

SevgiLer & Saygılaaar.

SpYCeZa' Alıntı:
OGame Gibi Kurarız Kurmasına Temayıda Bulurus Herşey Kolay Olacak Olacak =)

Fakat OGame De Olsa Comander ( Daha Üstün Özellik - GM ' Lik Gibi ) Özellikler HH Üyelerine Bayaa Bi İndirimli Olacak %50 - %75 Özelliinde Gibi.

Temayıda Ben Ayarlarım.

SevgiLer & Saygılaaar.

ya kanka ogame fln olmasın yaff. valla kankamında dediği gibi cs falan olsun, yada knight online private kuralım. elin çapulcu siteleri private server kuruyormu, bizim neyimiz eksik. zaten hackhell'in üye sayısı ortada. herkes senin kuracağımız private serverlere kesin gelir. ama genede sen bilirsin. benimki sadece nacizane bir fikir.

Geri