HacK_İs_GD
New member
- Reaction score
- 0
Herkeze iyi forumlar ben daha yeni üyeyim bu foruma girmemim sebebi ise şu ana kadar 100'ü aşkın foruma üye olmuşumdur vede 400 üstü mesajım avrdır hepsinde ama çoğunluğunu bırakmamın nedeni beni çekemeyen mod vb. yetkililerdir hep banlıyolar nedensizce admin'e sölediğimde ise bana cevabı onların kararına saygı duyarım vb. şeyler oluyordu diğer bir neden ise forumda arkadaşlık vb. iyi şeylerin olmamasıydı işallah burada öle bir ortam yakalarım vede ilk nedendeki gibi sorunlar çıkmaz şimdi geldik tanıtıma
yaşım daha 12 evet küçüğüm ama gerçekten bilgisayarı kullanmaya 4 yaşımda başladım yani kullanmaya derken bilgisayarın bütün donanımını söylüyormuşum annemler öle diyor vede kayıtlı videosuda var birtek klavyeyi diyomuyodum nedense
vede 8 yaşındayken bilgisayara format atmayı,site kurmayı vb. şeyleri öğrenmişim ama nedense hala d/c ye ikisinede format atmak nasıl bilmiyorum oda olucak 2-3 saat sorna yeni bir işletim sistemi yüklüyorum
benim diyeceğim bu kadar artık beni küçükmü görürsünüz ve tıraşmı geçersiniz bilemem
yaşım daha 12 evet küçüğüm ama gerçekten bilgisayarı kullanmaya 4 yaşımda başladım yani kullanmaya derken bilgisayarın bütün donanımını söylüyormuşum annemler öle diyor vede kayıtlı videosuda var birtek klavyeyi diyomuyodum nedense