Hep şikayet Olmazya!....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yamakası

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
değerli yönetici arkadaşlarım beni bugün gerçekten çok sevindirdiniz yeni bölümümüz hayırlı olsun artık herkesi bekleriz....

bu bölümü düşünüp te açtığınız için teşekkür ederim....artık islamı paylaşımlarımızı burda yaparız!...

bencede hayırlı olsun islami paylasımları görmekten mutluluk duyarım

hernekadar zıt bi bölüm olan adulta yogunlasmıs olsamda sonucta müslümanım ve herkesin müslümanlık derecesi kendine allah hepimizi ıslah edecektir bigün! irade meselesi tabii ki

iki doğru yazı.... ekleme yapmaya gerek duymadım....

çok güzel düşünülmüş.Emeği geçen herkese tşkkrler..

valla bölüm açılmış ama ben hala sadece islam olmasına karşıım

biliorum biçok güsel olmayan tepki alırım ama yinede ÖZGÜR bi forumda sölemek zorundayım artı düşüncelerimi sölemek benim görevim. . .

islam dini altında deilde DİN bölümü olarak açılsa daa ii olmazmı 60.000 kişilik bi sitede herkes müslüman olacak die bi kaide yok eminim farklı dinlere mensup insanlarda aramızda ve bence onların hakları yenmiş oluor. . .

biz genele ve çokluga hitap edelim bizim ülkemiz 100/99 diye geçior dimi ..

senin bu lafın şuna da benzetile bilir.. ne yani şimdi kürtlere ayrı lazlara ayrı çingenlere ayrı konuşacakları bi yer de açalımmı..mantık aynı sayılr dostum...
hristiyanların forumlarında müslümanları düşünüp yer werdiklerini sanmam...:)

% 99 Müslüman

SıpA' Alıntı:
valla bölüm açılmış ama ben hala sadece islam olmasına karşıım

biliorum biçok güsel olmayan tepki alırım ama yinede ÖZGÜR bi forumda sölemek zorundayım artı düşüncelerimi sölemek benim görevim. . .

islam dini altında deilde DİN bölümü olarak açılsa daa ii olmazmı 60.000 kişilik bi sitede herkes müslüman olacak die bi kaide yok eminim farklı dinlere mensup insanlarda aramızda ve bence onların hakları yenmiş oluor. . .

Arkadaşım sana katılmıyorum ben tam aksini düşünüyorum. fikrine de saygılıyım eywallah ama madem ki % 99 Müslüman olan bir ülke de yaşıyoruz ( Bana kalırsa bu yüzde çok çok aşağılarda maalesef ) Dini konularda açılan bir linkin adı bırakta İSLAM olsun kusura bakma artık.
Şunu da özellikle ALTINI ÇİZEREK belirteyim. Bu herkes için geçerli yalnız sana söylemiyorum.

islam değil İslam
müslüman değil Müslüman
allah değil ( haşa ) Allah
bunlara dikkat ederseniz çok memnun olacağım.:mad:

fofer' Alıntı:
Arkadaşım sana katılmıyorum ben tam aksini düşünüyorum. fikrine de saygılıyım eywallah ama madem ki % 99 Müslüman olan bir ülke de yaşıyoruz ( Bana kalırsa bu yüzde çok çok aşağılarda maalesef ) Dini konularda açılan bir linkin adı bırakta İSLAM olsun kusura bakma artık.
Şunu da özellikle ALTINI ÇİZEREK belirteyim. Bu herkes için geçerli yalnız sana söylemiyorum.

islam değil İslam
müslüman değil Müslüman
allah değil ( haşa ) Allah
bunlara dikkat ederseniz çok memnun olacağım.:mad:

1-istediğim şekilde istediğimi yazarım
2-büyümekte olan bir siteyiz ve ben buna mani olacağını düşünüorum(sırf bunun için siteye gelmicek en az 100 insan tanıorum)
3-hep bizim bi sorunumuz var hatta reactor abi yakınıp durur foruma üye olurlen doldurduğumuz o form ingilizce olsa sayımızı çok kısa sürede 2ye katlarız die(bunada biz Türküz die cevap gelecek biliorum ama sitenin çıkarları ön planda olmalı)
4-konuyu türk-kürt meselesi taşımaya çalışmakla ne yapmaya çalıştığınızı anlamış deilim bölücülükten bahsetmioruz özel hayattan bahsedioruz bi noktada(neticede başka dine mensup bir insanda TÜRK olabilir,artı dinle ırkın ayrımını düşünüorsunuz madem bu kadar gidip ab komisyonuna peşkeş çekenleri durdursanıza(durdurun derken forumda kuru sıkı laf atmak deil haklı bilinçlendirin))
5-konuyu uzatırsanız emin olun uzatacağım benden cevap yok die gidecem falan sanmayın gittiği yere kadarda giderim. . .

ben senin art niyetli olduğunu düşünüyorum. :eek: eğer art niyetli olmasan yazdıklarımdan hoşnutsuzluk duymazdın.
İslam dini de senin babanın dini değil ( Haşa ). nasıl yazılması gerekiyorsa öyle yazmalısın. ben nasıl ki ( örnek olarak ) Mustafa Kemal yazıyorsam senden ve burada ki herkesten de konu İslam dini olduğu zaman aynı hassasiyeti beklerim ve de bu da benim hakkım.eğer ki sen verilen ismi beğenmediysen girmezsin olur biter.:eek:

evet gerçektende çokl güzel oldu teşekkürler

valla ben çalışmışım çabalamışım benim bu siteye bi kötülüğüm bi art niyetim olmadığını ve hh e nekadar bağımlı olduğumu herkes bilir.(ben sana çalışmıorsun demiorum sakın yanlış anlama yani benim verdiğim değer bilinior anlamında)

valla yazma konusunda hala seninle örtüşemicez zaten o bölümün adı öle kaldığındada girmicem

ha illaki bi açıklama bekliorsanız MÜSLÜMANIM bunu öğrenmek istiorsanız ve herkes bilir yani. . .(eğer yazdıklarımla ilgili konuşcaksan yine öle yaparım büyük harf kullanmıorum çünkü)

ama her ne kadar inancımla örtüşsede herkesi düşünmek zorundayız odier dinlere mensup arkadaşlarımızda belki paylaşım yapmak isticek. . .sadece çoğunluk deil bu forumda herkesin mutlu olmasını istiorum. . .

madem her din için bir konu başlığı açılsın ya olabilir mi böyle birşey.dinimiz İSLAM bana kalırsa bu yeter.örnek verelim linkler için
1.musevilik
2.hristiyanlık
3.Ateizm
4.Şamanizm
5.Budizm daha yazayım mıııııı.
Tamam güzel kardeşim küçük harfle yazıyor olabilirsin birşey demiyorum ama bu konular çok hassas yeri geldiği zaman caps'e basmak hiçte zor değil. hele ki Müslümanım diyen biri için bu bence övünç kaynağı olmalı. hala seni anlamış değilim.

fofer' Alıntı:
madem her din için bir konu başlığı açılsın ya olabilir mi böyle birşey.dinimiz İSLAM bana kalırsa bu yeter.örnek verelim linkler için
1.musevilik
2.hristiyanlık
3.Ateizm
4.Şamanizm
5.Budizm daha yazayım mıııııı.
Tamam güzel kardeşim küçük harfle yazıyor olabilirsin birşey demiyorum ama bu konular çok hassas yeri geldiği zaman caps'e basmak hiçte zor değil. hele ki Müslümanım diyen biri için bu bence övünç kaynağı olmalı. hala seni anlamış değilim.

okumak için yardımcı bi cihaz istiormusun ben alt başlık istemedim bölümün adı din bölümü olsun dedim!!!

SıpA' Alıntı:
okumak için yardımcı bi cihaz istiormusun ben alt başlık istemedim bölümün adı din bölümü olsun dedim!!!

Haddini aşıyosun yazdıklarında aşağılama var daha dikkatli ol. benden uyarması sonra söylemedi deme. ben senin yazdıklarına acayip uyuz olmama rağmen aşağılıyormuyum seni. kurduğun cümleye dikkat et...:mad:

bi sorun yok bence sen yanlış anlıorsun yanlış yorumluorsun beni suçluorsun sorada üste çıkmaya çalışıorsun. . .şikayet edeceksende elbette yöneticilerimiz var şikayet edebilirsin onlar haklı gördükleri insanlara gerekli işlemi yapacaklardır. . .

Konun Buraya Geleceğini Tahmin Ettim Yazmiyacaktim Ama Olsun Dedim Sizde Artik Uzattiniz Ama öle Yada Böyle Islama Ait Dinimize Ait Bi Yer Açildi Uzatmanin Bi Anlami Yok ...

sen şikayet edilmeye değer biri değilsin bu benim düşüncem.
Rabbim ıslah etsin seni ne diyim.

fofer' Alıntı:
sen şikayet edilmeye değer biri değilsin bu benim düşüncem.
Rabbim ıslah etsin seni ne diyim.

edeceğin zaman haksız çıkcaksın çünkü sen alt bölüm meselsini kendi uydurdun nese forumda bi üyeyi daa tanımış olduk. . .kafanı yorma sen. . .

Arkadaşlar Bu Bölümün Açilmasinda Tereddüt Edenleri şimdi Daha Iyi Anliyorum Lütfen Uzatmayin Ve Bölüme Saygili Olalim...

Sipa Senden Bi Zarar Görüldüğünü Kimse Kastetmedi Sende Zaten Siteye Zarari Olcak Enson Kişisin Ama Artik Yeter Uzatmayalim Eğerki Ayri Dinler Için Yer Açilsin Istiyorsan Sende Başvuru Yap Bak Bu Kadar Müslüman Islama Ait Bi Yer Istedi Ve Açildi Sende Iste Yöneticiler Senin Isteklerini Değerlendirsin Ama Bu Konuya Artik Tartişma Mesaji Açmayin

Bölüm Ilk Günden Kapanmasin..

Lütfen Rica Ediyorum...

SıpA' Alıntı:
edeceğin zaman haksız çıkcaksın çünkü sen alt bölüm meselsini kendi uydurdun nese forumda bi üyeyi daa tanımış olduk. . .kafanı yorma sen. . .

Evet haklısın nasıl bir karakterin olduğunu cümle alem öğrendi. benim dinime saygızlık ediyosun bu kadar. nasıl bir Müslüman olduğunu da görmüş olduk bu arada bir caps tuşuna basmak aciz bir Müslümansın maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri