Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence aynı filmden bahsediyoruz.sarı bi hatun var babası hergunu pazar sanıyor.o kahvaltıya gidince babası ve kardeşi garajın duvarını eski rengine boyuyor.kız hergun babasının doum gunu sanıyor ve aynı filmi alıyor.her aksam onu izliyorlar fln filan.adam da veteriner tarzı bişi deniz canlılarıyla ilgileniyor.filmin sonunda da her sbh kalktığında önce CD yi izlemesi gerekiyor ve ona hastalığı anlatılıyor.dimi ???
yarında pazar gununu yasayacak olsam,akşam yemek yemek için gittiğim yere gitmezdim.midem hala ağrıyor ...
evet o fılm...kımse uğramamış bile konuya aslında güzel bı konu düşününce baya şeyler oluyoo...ben aslında gecmişde bi günü süreklı yaşamak ısterım ..onu secmek elımızde olsa ....
eğer benim düşündüüm filimse bi haber için bi yere gidiolar haberci galiba herif her sabah bi adam sizi tanıorum falan dio sonralarda adama yumruk falan atıo güzel bi filmi eğer ondan bahsediosan
ben yaşasam ne olur ne olcak aynı şeyler sabah işe 5 te okula 9-10 eve bilgisayarın başına 3 te yatağa sonra sabah yine işe yine okula yine eve yine bilg