ARCHANGEL!
New member
Evet Arkadaşlar Aklıma Bir Fikir Geldi bende Sürekli istiyorum Böyle Bir şeyi Olay lşu ki Herkes Kendi düşüncelerini paylaşsın. Nasıl mı ? Bütün Fanatik arkadaşlarımızı bekliorm Yorumlarınız , ve eleştirileriniz önemlii ...
Ör:Gazete lerde Köşe yazıları war . Onlar Gibi Yorumlar Yapalım. Düşüncelerimizi paylaşalım. Bütün Takımlar hakkındaki Yorumlarınızı , Gündeme Dair Eleştirilerinizi , Yapılması Ve Yapılmaması Gereken hareketleri Bu başlık altından Paylaşabilirsiniiz
iyi Forumlar İnşallah Katılım olur ..
Ör :
Frank Rijkaard, Neden GeLdin Ki Sen??? [SiR ReaLiST]
--------------------------------------------------------------------------------
Evet, Sayın Rijkaard Sen Neden GeLdin Ki, Bu GaLatasaray'a?? Bu ÜLkeye?? Bu İnsanLarın Arasına...
Biz Sevmeyiz BöyLe BaşarıLı Ve ÜnLü AdamLarı, Roberto CarLos'u BiLe Kaçırtırız ÜLkeden İşte BöyLe, Sonra Da GüLeriz EğLeniriz Hep BirLikte Bu Duruma...
Bu ÜLkeden Senin Gibi KimLeri Gönderdik Biz BöyLe Bir MiLLetiz Kimseyi Beğenmeyiz, Sabretmeyiz, İşimiz OLmaz...
Biz Severiz YıLmaz VuraLLarı, Hikmet KaramanLarı, Samet AybabaLarı, ÜnaL KaramanLarı, Mehmet ÖzdiLekLeri, Metin DiyadinLeri, Rıza ÇaLımbayLarı...
Biz BöyLe AdamLarı YüceLtmeyi Severiz...
İçimizden Çıkan Tek Büyük Teknik Direktör Fatih Terim'i İse Yerden Yere VurabiLiriz...
Dedim Yha Biz Sevmeyiz BaşarıLı Ve ÜnLü AdamLarı...
Eğer Varsa Bir YerLerde, Aşağıya Çekmeye BayıLırız...
İşimiz Bu, Bunun İçin Para ALıyoruz Çünkü...
Biz Sevmeyiz Avrupa'da Başarıyı, Varsa Yoksa LokaL Başarıdır İstediğimiz...
Fener'i, G.Saray'ı, Beşiktaş'ı YeneLim Yeter, Gerisi Boş Bize...
MahaLLede, OkuLda, Kahvede, Cafede MiLLetLe Kafa BuLaLım, DaLgamıza BakaLım Yeter Bize...
İngiLtere'de ALex Ferguson, Arsene Wenger Gibi Uzun YıLLar ÇaLıştırmayız Zatende, O OLanağın En Ufağını BiLe Vermeyiz Adama...
Bu ÜLkede Yedirmeyiz Kimseye, Bu Kadar Uzun Süre Sefa Sürdürmeyiz...
Dedim Yha Hocam Bizim İşimiz Bu...
LokaLiz EzeLden, Bir Yabancıya Yedirmeyiz KLüpLerimizi...
Sizin Gibi BaşarıLı Ve ÜnLü AdamLarı ÜLkemizden Kaçırtarak Bir Gün ÜLkemize Yabancı OLarak SizLerden Kimsenin GeLmeyeceğini BiLdiğimiz HaLde Manyak Gibi Yaparız BunLarı...
Dedim Yha Hocam Biz LokaLiz, Eziğiz EzeLden...
Bu Yüzden Sayın Rijkaard Neden GeLdin Ki Sen Bu ÜLkeye???
[SiR ReaLiST]
Realist Abim Gibi Düşüncelerinizi Bu Başlık altından Paylaşalım. İyi Forumlar
Konu Geliştirilmeye Ve Değiştirilmeye Müsaittir ..
Ör:Gazete lerde Köşe yazıları war . Onlar Gibi Yorumlar Yapalım. Düşüncelerimizi paylaşalım. Bütün Takımlar hakkındaki Yorumlarınızı , Gündeme Dair Eleştirilerinizi , Yapılması Ve Yapılmaması Gereken hareketleri Bu başlık altından Paylaşabilirsiniiz
iyi Forumlar İnşallah Katılım olur ..
Ör :
Frank Rijkaard, Neden GeLdin Ki Sen??? [SiR ReaLiST]
--------------------------------------------------------------------------------
Evet, Sayın Rijkaard Sen Neden GeLdin Ki, Bu GaLatasaray'a?? Bu ÜLkeye?? Bu İnsanLarın Arasına...
Biz Sevmeyiz BöyLe BaşarıLı Ve ÜnLü AdamLarı, Roberto CarLos'u BiLe Kaçırtırız ÜLkeden İşte BöyLe, Sonra Da GüLeriz EğLeniriz Hep BirLikte Bu Duruma...
Bu ÜLkeden Senin Gibi KimLeri Gönderdik Biz BöyLe Bir MiLLetiz Kimseyi Beğenmeyiz, Sabretmeyiz, İşimiz OLmaz...
Biz Severiz YıLmaz VuraLLarı, Hikmet KaramanLarı, Samet AybabaLarı, ÜnaL KaramanLarı, Mehmet ÖzdiLekLeri, Metin DiyadinLeri, Rıza ÇaLımbayLarı...
Biz BöyLe AdamLarı YüceLtmeyi Severiz...
İçimizden Çıkan Tek Büyük Teknik Direktör Fatih Terim'i İse Yerden Yere VurabiLiriz...
Dedim Yha Biz Sevmeyiz BaşarıLı Ve ÜnLü AdamLarı...
Eğer Varsa Bir YerLerde, Aşağıya Çekmeye BayıLırız...
İşimiz Bu, Bunun İçin Para ALıyoruz Çünkü...
Biz Sevmeyiz Avrupa'da Başarıyı, Varsa Yoksa LokaL Başarıdır İstediğimiz...
Fener'i, G.Saray'ı, Beşiktaş'ı YeneLim Yeter, Gerisi Boş Bize...
MahaLLede, OkuLda, Kahvede, Cafede MiLLetLe Kafa BuLaLım, DaLgamıza BakaLım Yeter Bize...
İngiLtere'de ALex Ferguson, Arsene Wenger Gibi Uzun YıLLar ÇaLıştırmayız Zatende, O OLanağın En Ufağını BiLe Vermeyiz Adama...
Bu ÜLkede Yedirmeyiz Kimseye, Bu Kadar Uzun Süre Sefa Sürdürmeyiz...
Dedim Yha Hocam Bizim İşimiz Bu...
LokaLiz EzeLden, Bir Yabancıya Yedirmeyiz KLüpLerimizi...
Sizin Gibi BaşarıLı Ve ÜnLü AdamLarı ÜLkemizden Kaçırtarak Bir Gün ÜLkemize Yabancı OLarak SizLerden Kimsenin GeLmeyeceğini BiLdiğimiz HaLde Manyak Gibi Yaparız BunLarı...
Dedim Yha Hocam Biz LokaLiz, Eziğiz EzeLden...
Bu Yüzden Sayın Rijkaard Neden GeLdin Ki Sen Bu ÜLkeye???
[SiR ReaLiST]
Realist Abim Gibi Düşüncelerinizi Bu Başlık altından Paylaşalım. İyi Forumlar
Konu Geliştirilmeye Ve Değiştirilmeye Müsaittir ..