Hepsi Sana..

facetoface

Altın Üye
Reaction score
0
gozlerin gozlerimdeyken inan hersey anlamsiz. bu gozler sana neler anlatti sevgili.sozlerle degil,gozlerimle anlattim sana sonsuz askimi.dinledin beni dogru dinledin;ama sadece dinledin.oysa nekadar isterdim seninde anlatmani....
simdi aramizda maviler var;uzak ban gozlerin.inan simdi hersey dahada anlamsiz.sana anlatamadigim herseyi bu sehir bu agaclar dinliyor artik.biliyorlar,taniyorlar seni; sana dair herseyi.ama artik agaclarda dokuluyor bee sevgili.sis kapladi sehri.onlarda yoklar yuregimi dinleyen tek varliklar...
onceden ne cok severdim maviyi rahatlatirdi beni. necok severdim sonbahari;yapraklarla birlikte yuregimdeki sikintilarda dokulurdu.acilarda...benim icin mavi yok artik,bizi ayiran mavi... sonbahar ise tek arkadaslarimin katili. bunlarin yerinde sadece acilar var artik.acilar beni ben yapan acilar.Acilarda dostum oldu artik.Onlarin yoklugunda bosluktayim sanki. Komik degilmi? dogru komik;ama yasamayana, aciyi tatmayana.
Beni gulerken aglatan hayat.Hayat hicbirseye degmeyen hayat. sana bileklerimden dokulen kirmizilarla meydan okudum;ama olmadi herkes gibi bende yenik dustum sen kazandin!...
Varsin kazansin bee sevgili.Herzaman yenilsemde, bu ask gomulsede, inan bu yasli gozler hep senindir, HAYATI YENENE KADAR!...

alıntı..

Geri