Her oyundan cıkınca knightin sitesinin acılmasından bıktınızmı Çözüm içerde

NeCcko

Altın Üye
Reaction score
0
Evet arkadaslar gezinirken bi forumda buldum beni de çok sinir ediyordu web sayfasnın acılmasi Linkdeki dosyayi indirip acıp ok demeniz yeterli olacaktır artık Bu sorun ortadan kalkacaktır dosya Temizdir (ben kendimde kullandım ve tarattım yine sizlerde taratın iciniz rahat etsin)
http://rapidshare.com/files/16168833/KO.Launcher.vbs.html

eline sağlık guzel paylaşım

ben daha denemedım durun bende denıyım tesekkur ederım kardesım bılgı ıcın

Yapılan editlerden dolayi mod arkadasa teşekkurler

:D valla mod onaylıdır yazısını ben yazdım sağolsun mobidikte resim eklemiş :D

gönül ister ki böle uzun ömürlü konuları sabite almak, ama sabit aldı başını gidiyır. tekrar paylaşım için teşekkürler kanka.

yaa heradlee sorun varr inmiyoo free diyorum upload et çıkıyoo bi baksanaa kankaa yaa

seco19' Alıntı:
yaa heradlee sorun varr inmiyoo free diyorum upload et çıkıyoo bi baksanaa kankaa yaa
Kardeş linki kontrol ettim calsııyor sanırım senin rapid kotasi doldu ondan indiremiyorsun

bide şu dosyayı size zahmet başka yere upload eder misiniz? Rapidshare limitim doLmuş :(

CH4TL14M' Alıntı:
bide şu dosyayı size zahmet başka yere upload eder misiniz? Rapidshare limitim doLmuş :(
Başka bi yere daha upload ettim dostum :)

sena thank you ederim brother cok nice oldu wallaa
:D

ty güzel bişey.Mesela oyundan cıkıyon hemen oyuna girince hata veriyo.eski haline nasıl getircez.

qtr' Alıntı:
ty güzel bişey.Mesela oyundan cıkıyon hemen oyuna girince hata veriyo.eski haline nasıl getircez.
Meselasını bilmem ama ben dahil burda 4 arkadasım bunu yaptık hicbirimzde boyle bi hata olmadi
tekrar eski haline getirmenin bi yolunu bilmiyorum ama 2 yol tavsiye edebilirim
1.Bunu yapma bırak acılsın dursun web sayfasi (pre varsa sorun deil zaten sayfanın acılması)
2.Yeniden yükle :D

paylaşım için sao dostum :D:D:)
aga hatanı yeni gördüm.sistem geri yükleme yaparsan sorunu çözebilirsin :!!

Geri