her telden bölümünde görev almak istiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm modları ve yetkililer uygun görürlerse ayrıca gerekli ise neden olmasın

Benden +1

oranın modları ne der bilmiom ama bence gerek yok ve erken oldugunu düşünüom -

bölüm benden yana biraz boş kaldı.
işim gereği yazın çok yoğun oluyorum.
bu sebepten nete girişim seyrekleşiyor
fakat bu süre içerisinde infatu bölümü meşgul olmasına rağmen sağolsun çok güzel idare ediyor.
bende en fazla 1 ay sonra dönüyorum.
şimdilik 3. bir moda daha ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

gerek yok diyolar ama bi sıkıntımız olunca mod bulamıyoruz.fare beyle reactor olmasa valla derdimizi çözen olmuyo..bence yardımcı mod alınsın.haddime düşmez ama öle.

son zamanlarda bölüm biraz boştu, ama HARRAMi nin de dediği gibi ilgi tekrar artacakmış.
bu yüzden gerek olmadığını düşünüyorum

nedenler
1- harami var
2- infatuate var
3- yeni üyesin
4- çok mesaj kasmısın gibi görünüyor
5- emeğe teşekkürün az gibi
6- genelde görev almak isteyenler sadece görev mesajı atar, sonra çekilir konudan izlerler.sen hemen kendini savunmaya başkalarını eleştirmeye başlıyosun başkalarının yorumlarına bakarak - verilmez diye.
7- eleştirilmeyi sevmediğin belli oluyor.

aklıma geldikçe editlicem

güzel arkadaslarım o diyor bu diyor diye - oy kullanmak biraz mantıksız yani herkes bi taraf gibi oluyor erken dışında - nedenlerinizi yani eksik oldugumşeyleri yazarsanız bana da ilerde paylaşım yaparken yararı olur diye düşünüyorum teşekkür ederim....

forumda gerçekten çok sevdiim kişilerdensin....ama kendine zor bi bölüm seçmişsin :saskin

infatuate yarın tatilden dönüyo

haramide dönecegini açıklamış

o yüzden benden -1923 umarım bi gün seni yönetimde görürüz

bu arada harami - verdi die - veren arkadaşlara köpürmeyelim bence......
bölüm modu yardıma ihtiyacı olmadıgını söylemiş onlarda oylarını ona göre kullanmış neticede :goz:

4 ayda 3.300 mesajı nereye attın dostum :clap

ben tam 1.5 yılda 5.000 mesaj atmışım ve moderatör olmama rağmen :vur

yıldıza göre oy vermiyen birisiyim daha yeni olduğunu düşünüyorum

biraz daha pişmen lazım ---​

foruma biraz sinmesi gerekiyor, bana fazla forumdan biri gibi gelmedi(post sayısı filan fazla olsada) -1907

henüz Çok erken.. Senden ziyade o böLüme mod oLacak bi çok arkadaşımız var.. Foruma katıLımın güzeL ama yetmez.. iLerde inş..

cLosed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri