Herkes Koşsun Bi Arkadaşalar !!! Yardim Edin!!!!!!

LİOŋ

New member
Reaction score
0
sevdiğim kıza onu sevdiğimi anlatan 3 tane mesaj çekiyorum ........ sonra cevap veriyo senkimsin ben tanımadığım birine nsl evt derim ismin ney ama doğru söle diyoooo...... kapısının önüne güller koyuyorumm gülleri alıyooo.....

mesaj atıyorum işte gülleri aldığın içinçok teşekkür ederim felandı filan diyeeee...... sonrada 2mize birbirimizi tanımamız için fırsat ver diyorum..........

gelen cvp sana vereceğim fırsat arkadaşlık olur benim sevdiğim var beni seviyosan anlarsın felan diyoo sizce doğrumu diyo yalanmı allanızı seviyosanız bi yardım edin!!!!!!!!
:(

eger böyle diyorsa kesinlikle seni beğenmemiş sevgili olmak istemıyor

ve arkadaş olalım ayağına yatıyo. bu kadar basit :)

J@CK@L' Alıntı:
eger böyle diyorsa kesinlikle seni beğenmemiş sevgili olmak istemıyor

ve arkadaş olalım ayağına yatıyo. bu kadar basit :)

keSin :goz: hem sevgilisi olsa senle msjlaşmasdı o gülleri almasdı felan yada sevgilisiyLe ßelki sonradan ßarışmıştır.. ßoşver sen o kısı onDan sana hayır GeLmes..

ben sana daha iyisini bulim :)

crazyboy_9999' Alıntı:
ben sana daha iyisini bulim :)
daha iyisini bulcakmış...hadi be ordan..sen önce kendine bulda sonra millete bulursun =)
gelelim sana lion...o kızdan sana hayır gelmez...bulursun birini boşver arkadaşım...

karşına seni sevicek biri çıkar kardesim merak etme

o kıza 10 basar.. bak o kadar da eminim

DosTum TakMa KaFana GeLipGeçiçi O iStemiyor KıvırıyorSa Sen saLLa
Tamam BeLKi cok hoşLanıyırsun a$ık Ta oLabilirsin aMa :eek:
KenDini üZme eLbeT Biri daha GeLir GeCer
Seni TakMayanı Sen aSkıYa BiLe aLMa :goz:
O Ko$Sun Senin Pe$inde :cool:
BuLunMaz HiNt Kuma$ı DegiLya

kız senı gordumu ki..

tanımadı ınsana bırı msg cekıpte bıdıbıdı dıosa onda ya iş yok yada özgüven.ınsan sen kımsın dıye bı arar.

dön arkanı geç git, sana gider yapana yol ver gitsin...kasma&kastırma

hade eywalla

naz yapiyo naz kaciyo ki kovalayasin diye sakin yeme :)

Amannn boşver salla gitsin...Seni istemeyeni sen hiç isteme...Bence kız seni beğenmedi böyle yapıyor...Daha güzel kızlar var sen seni isteyen daha güzel kızlara layıksın boşver be kardeşim...Ama çok seviyorsan tam olarak öğren bakim kızın erkek ark. var mı yok mu?..Yoksada kendini yavaş yavaş sevdir...

salla yaa öle diosa seni sallamıo demektir istemio belli ki seni

arkadaş çoğu kız atlamaz öle şeylere birazdaha savaş kazanırsın onu bol bol şaşırt kandırırsın zoru al çokk tatlı oluyor

ya daha hic görmedii bulusmayı kabul etmeyen kız bence ii bı kızdır en azından önune gelene kuyruk sallamıo ;)

dostum senin tek yapacağın bişey kalıyor müslüm dinle

hahaha ulen sevse ne yazar yine aynı bok diilmi aq :)
salla olum yalnızlığın keyfini çıkar, hatta suyunu çıkar yada neyini çıkarırsan çıkar :)

free sen cıkarıon herhalde su aralar :)

yaw şef salla aq, 18 yaş depresyonu kafayı yicem sanki ben girdim 18ime nedir bu yaw, gidecem papua yeni ginede bi yere kuracam çadırı, alacam yeni bi msn adresi temizzz... reel le alakamı kesecem aq :)

Geri