yayamaz
New member
- Reaction score
- 0
:hhman:
Herkese merhaba arkadaşlar, bende artık sizlerleyim...
Gerçi foruma 10-03-2006 kayıtlıyım ama zamanında çok fazla takılmadığım için beni pek gören olmamıştır. Her ne kadar yeni yeni 50 lili mesajlara ulaşsamda kendimi tanıtmak istedim.
Adım Kağan, 23 Yaşındayım.İst de oturuyorum. Resimdeki de benim.
Asıl Nickim MyScAp. Google de MyScAp diye aratırsanız tüm sayfalarda çıkan benim
Daha önce oldukça güçlü bir forumun co-adminiydim fakat bazı sebeplerden dolayı forumumuzu kapattığımız için biçok forumda sadece araştırmacı olarak takıldım. Ve en sonunda geniş içeriği olduğu için HackHell i tercih ettim. Tercihimden de şuanda oldukça memnunum
Şuanda bir bilgisayar şirkettinde Kanal Sorumlusu ve Merhcandiser olarak çalışıyorum. Bunun dışında web tasarım, hosting yönetim ve bilgisayar donanım-yazılım ile uğraşıyorum. Her daim bilgisayarın içinde olduğum için size hertürlü teknik konuda yardımcı olabilirim. Hatta çalıştığım yerde ayrıca ithalatçı firma olduğu için bazı donanım parçalarını size piyasa fiyatının %15 daha altına alabilirim ama lütfen her parça için değil fiyatı yüksek ürünler için yardım isteyin. Özellikle birkaç adet bilgisayar almak isterseniz size çok daha uygun fiyatlara temin edebilirim.
Neyse lafı çok uzattım galiba. Kabul ederseniz aranıza hoşgeldim... :hhcool