Herkese merhaba, Fatih ben :)

seloboy

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar,

ben aranıza yeni katıldım(üyelik tarihim sizi yanıltmasın yeniyim ben)
ergenlik çağının son günlerini geride bırakmış bir delikanlıyım.

her zaman ne olursa olsun hep dürüst olmaya çalışır ve aynısını karşıdakindende beklerim.

yeni ortamlara çok geç alışan türden bir insanım(boğa burcu olan birinden başka ne beklersinki :D)
genelde yaşıtlarım hep kızlarla çıkar ve benlede çıkmak isteyen kızlar oldu ama dediğim gibi ben hiç rol yapamıyorum ve birini seversem ona çok bağlanıyorum, dolayısıyla aynı şeyide ondan bekleyince olmuyor işte. karşıdakinin gözlerinde öyle bir parıltı göremiyorum, o sevmiyor, daha çok sever gibi yapmaktan hoşlanıyor.

oooooff off yine bir kız var iş yerinde ve onunla bu aralar fazla göz göze gelmeye başladık(allahım kurtar beni bu acıdan, bitiriyor beni :D)

acaba onunla iyi arkadaş yada daha iyi bir ilişkimiz olabilirmi diye düşünüyorum, geçmişteki günlerim aklıma gelince boşver diyorum kendi kendime(önceden bir kız vardı ve ona şiir yazıyordum hediyeler alıyordum ama yinede pas vermemişti tabi ama onunla pek göz göze gelmiyorduk doğrusu hep ben bakıyordum :D)

acaba onun beklentilerini karşılayabilecek birimiyim?
neyse uzatmıyayım.

içimden geldi, öylesine kendi hakkımda bir kaç satır yazayım dedim :]

selamlar...

Hoşgeldin Liseli :)

ooo kent55 hoş bulduk abi, formda her ne kadar bazı bölümler ölü gibi olsada çok güzel bir site etkilendim :]

Hoşgeldin Fatih, seni tanıdığımıza memnun olduk :)
Keyifli forumlar

Hoşgeldin fatty : )

Aramiza hos geldin tabi inatci oldugunuda ben soyleyeyim :) boga burcu inatci olur cunku :)

Hoşgeldiniz , güzel paylasımlar ...B]

Aramiza hos geldin tabi inatci oldugunuda ben soyleyeyim :) boga burcu inatci olur cunku :)

doğru söylüyorsun. Bugün işyerinde bir tane stajerin bana yaptığı bir hareketi asla unutmayacağım. o stajerle aynı işi yapıyoruz ve dolayısıyla arkadaştık ama tam olarak arkadaş değilmişiz yeni farkettim.

şok oldum resmen. Ben neden her insana böyle güveniyorumki?
neyse bu bişey değil daha neler görcez önümde uzun bir yol var : )

HoşgeLdin , umarım forumu sever ve güzel vakit geçirirsin .
Tatlı , eğlenceli forumlar dilerim .
Ha bu arada kız konusunuda bi dene bakalım , belki o da senden hoşlanıyordur . :tongue:

Hoşgeldin delikanlı :)
Teselli falan istemişsin ne tesellisi. sende yaşın ihtibarıile bu tür dönemlerden geçmen normal.. Kuşkularla yaşamaktansa şansını dene, Yaşanmamış zamanı öyle olur böyle olur diye değerlendirip vazgeçmen yanlış.. Kuşkularından farklı bir durumla karşılaşman mümkün..

olasılıklarla yola çıkarsak her şey olabilir.
bencede evet tanışmalıyım onla. Diyecemki 2 seçeneğin var.

1) Benimsin
2) Yine benimsin :D

Geri