Herkesin Facebook Hesabını Görün

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Bildiğiniz Gibi herkese açık olan W-Fi aqLarı cok güvensiz ancak coqu kullanıcı bunu hiç bi zaman önemsemez...

herkese acıq olan bir Wi-Fi aqından Facebook, Gmail, Twitter gibi hesaplara göz atılmasını saqLan bir eklenti geLiştiriLdi... Eklentiyi geLiştiren Eric ButLer...

one.png

EkLentiyi kurup "Start Capturing" 'e bastıqınızda bir süre sonra o aqa baqLı hesapLar ortaya cıkıyor

Bu eklenti WPA2, WPA korulamlı ew ve iş yeri aqLarında işe yaramıyor... Ancak, böyLe yerLerde kuLLandıqınızda, baska bir tarayıcıda actıqınız hesapLarı Firesheep ile görebilmeniz mümkün...

two.png

three.png

Eklenti sadece Firefox Mozilla 3.6.x'Le uyumLudur... Facebook, Foursquare, GoogLe, Twitter, FLickr, Windows Live, Wordpress ve Yahoo basta oLmak üzere bircok sitedeki hesapLarı görmeye oLanak tanıyor.

Eklenti resmi eklenti sayfasında yer aLmadıqı qibi Mozilla'dan da henüz karşı bir atak geLmiş deiLdir...

Eklentiyi asaqıdan indirebilirsiniz...

Kaynak

Ekli dosyalar

• facebook3.jpg
    facebook3.jpg
    60.1 KB · Görüntüleme: 3,372
hacı ındırdım ama kuramadım nette araştırdım ama açamadım gene :S

mozilla sürümünü ündirdim denedim olmadı :S

Nasıl gördüğünü açıklayayım önce.
Facebook ta üye olduğumuz oyunlar gruplar vs bizim duvarımıza erişmek için izin isterler. Bizde saf gibi izin veririz :)
Sonra birkaç yazılım numarasıyla bu duvarları görebilir kişi duvarını diğer kişilere yasaklasa bari yorumları okuyabiliriz.

Bu açık uzun zamandır facebook'ta mevcut. Kimse sallamıyor. Arkadaş bunu sadece lokalde yapmış ama bunu bütün dünyaya açabilirsiniz :)

hacılar bi el atın merak ettim nasıl oluyor

dosyayı kuramadım :S

Peki ben anlış biliyosam düzeLtin Lütfen bu dediğiniz bir tür saldırı işLemi gibi bişey bunun için modemin portLarının açık oLması gerekmezmi bu program o işide otomatik olarakmı görüyo yoksa

Şu an Face de o kadar çok açık var ki millet çatır çatır hackliyor.
Tek kullanımlık şifre dönemi başlatacaklarmış.

WPA2, WPA tamamda bütün wirelesslar neredeyse bunu kullanıor ne anladık biz bu işten :D

Geri