HH AdMiNi AkRaBaNıZ OLsAYDı

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
Mrß ArKaDa$LaR...

Dü$üNüN Ki HH AdMiNi AmCaNıZıN OqLu, NaPaRDıNıZ Dü$üNCeLeRiNiZ HaYeLLeRiNiZ NeLeR OLuRDu...!

YoRuMLaR....:sigara:

geyikle bakmıyım ben
adminine göre değişir dark olsa mesela kimseyi kayırmaz hakedene hakkettiğini verir
ama başkaları için geçerli degil bu ;=)

dark üstad.şu bizim kızın modluk işini bi hallediwersen diorum :p :D

Bişi değişmez ne olacak Admın tanıdıksa tanıdıktır koca hh de herkezın hakkını yıcek bana torpıl yapacak degıl bende olsam yapmam zaten..

react0r' Alıntı:
geyikle bakmıyım ben
adminine göre değişir dark olsa mesela kimseyi kayırmaz hakedene hakkettiğini verir
ama başkaları için geçerli degil bu ;=)

Bu forum ilk kuruldugundada söledim 10 yıllık oldugundada sölemeye devam edıcem, hh'de 5 tane react0r olsun bu forumun sırtı yere gelmez... Bu forumda herkesın emeği buyuk ama senin emeğin,yerin ve dostluğun çok ayrı iyiki bizimlesin reac...

Ayrıca dusuncelerın ıcınde tesekkurler. Yukardakı sozlerım hakkımda ıyı dusunsende kotu dusunsende aynı olur bunu bılıyorsun ;)

amcamın oglu olsaydı bende admın olurdum bu forumda :D

HH ailesinde bence adam gayırma olmaz düşünsene bu kadar çabuk büyüyen forum ve hala aynı dark angel gün geldi şakalstık beraber gün geldi cf da oyunlar oynadık herkesle samımı ama kimseyi gayırdığını düşünmüyorum benim abim dahi olsa ben hala poli 2 yıldız ve bağımlı olarak kalırdım emin olun ama 2 yıldız kalmamda askerliin vermış olduuğu uzaklık var yoksa belki çoktan modluk isterdim =) neyse kalın sağlıcakla dark sana çokk kolay gelsin zor iş hh de admın olmak

poli ben senın asker olduuna inanmıom dai.... ne la bu benden cok onlınesın

akrabam olsaydı beni foruma almazdılar :)

iSpiYonCu' Alıntı:
poli ben senın asker olduuna inanmıom dai.... ne la bu benden cok onlınesın
lem ispik dağıtım iznindeyim heralde konu açmıstım bunla ilgili dimi bakmazsan bilemessin :Sopa msn den başkasıylamı konustum acaba :Sopa neyse konu sapmasın hesabın aksam soracam sana :D

hiç bişi olmaz dı ki olmuyo :p

Geri