HH ailesi size rahatsızlık verdim için özür dilerim...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
S.a hh ailesi ben geçen günlerde bu sitede baya bi olay çıkarmıştım biraz kafam boozuktu moralim falan sıfırdı yani ne bilim işte birazda makara olsun diye salak salak konular açtıım ve artık harbi takılmaya geldim ve byu küfür lerim aşşalamalarım vs. hepsi için sizden özür diliyorum ve bidaha tekrarlanmıcana söz veriyorum inş. beni affedersiniz..
Saygılar...

ARZULARLA SEVİNÇLERİN KARIŞTIĞI O YERDE BEKLERİM SENİ ÖMÜR BOYU BİR ÜMİTLE GÜNDÜZÜM GECE DÖNÜŞTÜĞÜ O YERDE YAŞARIM SENİ KURDUĞUM HAYALİMLE HER SABAH KONUŞURUM MARTILARLA SENİ ANLATIRIM DERDİMİ HİSLERİMİ SEVİNÇLERİMİ ARTIK GÜCÜM KALMADI YAŞAYAMAM HASRETİNİ DÖN CANIMIN İÇİ DÖN NE OLUR GERİ DÖN GERİ NE YAPARIM SENSİZ HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ DÖN GERİ ÖZLEDİM MELEK MİSALİ YÜZÜNÜ SANA OLAN SEVDAMI DENİZLERE SÖYLESEM KISKANIR SEVDAMI BÜTÜN DENİZLER HAYRAN OLUR SANA DUYDUĞUM O SEVGİYE BALIKLAR DAMLACIKLAR VE BÜTÜN YENGEÇLER HER SABAH KONUŞUR MARTILARLA SENİ ANLATIRIM DERDİMİ HİSLERİMİ SEVİNCİMİ ARTIK GÜCÜM KALMADI YAŞAYAMAM HASRETİNİ DÖN CANIMIN İÇİ DÖN NE OLUR GERİİ.....!

inşallah ne dielim şaka yoq bak banlandı eleman

hataların en güzeli , sonradan farkedilenlerdir :) artık seninle tartışanlarda söz . onlar ne diyecek bakalım

crazyboy_9999' Alıntı:
inşallah ne dielim şaka yoq bak banlandı eleman
Kardeş ben banlanmasında deilim ne bilim yaptıklarımın aşırı oldunu hissetytim ondan bi özür dilim dedim okadar yoksa ha mod.olmauş ha admin olmuşum yada banlanmışım ne farkeder amaç paylaşım....

:) ozaman aramıza hoş geldin diyeyim ben zararın neresinden dönersen kardır..!!!

biraz abarttın ama özür diliyosun hoşgeldiz ozaman

Burda Birilerine Bi Kötülük Yapamazsin Ancak Kendini Kandirirsin Lakin Hatani Anlayip Kendini Düzelttiysen Ne Mutlu Sana!...fani Dünya Kara Topragin Alti Da War !...

sadece şu kadar sölemek isterim hata hakkın yok bundan sonra zaten dediğin gibi hatalarını anladıysan bi daa asla hata yapmazsın

yeniden hoşgeldin o zamn inş hayırlı bi geliş olur

ii forumlar. . .

yeni kişiliginle hoşgeldin..

önemli olan özür dilemek değil hataların tekrarlanmamasıdır

bunu zaman gösterecek.....tekrar hoşgeldin...

Umarım sen su 30 tane nıck alıp herkese ana avrat kufur eden kişi değilsindir.

yaMaKaSi' Alıntı:
Burda Birilerine Bi Kötülük Yapamazsin Ancak Kendini Kandirirsin Lakin Hatani Anlayip Kendini Düzelttiysen Ne Mutlu Sana!...fani Dünya Kara Topragin Alti Da War !...

birader sen süper bi insansın yaa:hhman: :hhman:

J@CK@L' Alıntı:
Malesef oyum kardeşim sende kusra bakma ama sende ağır konuştun neyse tekrar özür dilerim hepinizden...

J@CK@L' Alıntı:
bende umuyoRUm...

eger o diilsen hos geldin...

edit : oymuşşun neyse gene bi daha olmaması dilegiyle..

J@CK@L' Alıntı:

abi eğer oysa zaten gerekenleri söyledim veya söyledik sdece kendisini kandırır öyle yapmakla

eğer oysa tabi

iSpiYonCu' Alıntı:
bende umuyoRUm...

eger o diilsen hos geldin...

edit : oymuşşun neyse gene bi daha olmaması dilegiyle..
Ben oı şahısım işte ne derseniz deyin ama sakın aşşlalayıcı küfür falan etmeyin zaten moralim 0 kafam karışık neyse sende saol...

tebrik ve teşekkür...

yaMaKaSi' Alıntı:

" fani Dünya Kara Topragin Alti Da War !.... " bu cümlene bittim.... keşke herkes aynı inanç ve düşünce de olsa....

GEL!!!NE OLURSAN OL YİNE GEL!!!:cool: :cool: :goz: :goz: :) :) :mutlu: :mutlu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri