HH ailesi size rahatsızlık verdim için özür dilerim...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
perteklim' Alıntı:
" fani Dünya Kara Topragin Alti Da War !.... " bu cümlene bittim.... keşke herkes aynı inanç ve düşünce de olsa....
Güzel bi laf olmuş ama kara toprağın altında ne olduğu Kuranikerimde yazıyo fani dünya bence dünya fani deil her canlının dünyaya geliş sebebi vardır. Her şey bütün yaşamımız bi tür Allahutalanın bizi sınamasıdır...
Saygılar...

Seni asla affetmem.Tabi bu benim düşüncem.ogun sabah 5 e kadar uyumadım senın yuzunden.Şimdi gırecek herkese küfür edecek diye.
Allaha yakın bana uzak ol.

Burada efendı olan saygılı olan herkes hakettiği saygıyı alır.

olm bi daha yapma canımı ye küfür kalmadı bende o yuzden:D

bu konuyu açmadan önce bana sordun bende sana aç dedim çünkü hackhell burası burda düşman diil amaç paylaşım ve dostluktan ibarettir
hepimiz tabikide sevgi pıtırcıkları gibi etrafta dolanmıoruz gerektiği zaman herkese gerektiği cevabı verioruz amaç insanları nasıl kaçırma diil nasıl kazanmadır
sen bi (kaç) suç işledin ama farkına varıp tekrarlamamanı umaraktan
hoş geldin aramıza diorum:hhman:​

hatanı anlamana sevindim hoşgeldin

J@CK@L' Alıntı:
Seni asla affetmem.Tabi bu benim düşüncem.ogun sabah 5 e kadar uyumadım senın yuzunden.Şimdi gırecek herkese küfür edecek diye.

Ne diyim canın saolsun haklısın ama yaw ne bilim yaptım bi yanlış isteyen affeder isteyen affetmez o size kalmış hadi herkese kolay gele...!:sigara:

Tükürdüğünü Yalamak Bu Olsa Gerek...Allah aklı fikir ihsan eylesin.Senin sayende ne anamız kaldı ne bacımız.Sen şimdi unutalım diyorsun bu konuşmaları öyle mi neyse artık.Allah sana doğru yolu göstermiş sonunda özür dileme erdemliliğini göstermişsin.Ama ben ettiğin küfürleri hiç bir zaman unutmam.Lafının arkasaında niye duramadın peki gücün mü yetmedi.Dostum seni ben asla affetmem..Allah affetsin

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
bu konuyu açmadan önce bana sordun bende sana aç dedim çünkü hackhell burası burda düşman diil amaç paylaşım ve dostluktan ibarettir
hepimiz tabikide sevgi pıtırcıkları gibi etrafta dolanmıoruz gerektiği zaman herkese gerektiği cevabı verioruz amaç insanları nasıl kaçırma diil nasıl kazanmadır
sen bi (kaç) suç işledin ama farkına varıp tekrarlamamanı umaraktan
hoş geldin aramıza diorum:hhman:​
Bende diyorumki Ķιzιℓαкяєק bu anlayışından dolayı sana çoook teşekkür ederim arkadaşım....

artık uzatmayalım ha ne dersiniz?

chuckies' Alıntı:
Tükürdüğünü Yalamak Bu Olsa Gerek...Allah aklı fikir ihsan eylesin.Senin sayende ne anamız kaldı ne bacımız.Sen şimdi unutalım diyorsun bu konuşmaları öyle mi neyse artık.Allah sana doğru yolu göstermiş sonunda özür dileme erdemliliğini göstermişsin.Ama ben ettiğin küfürleri hiç bir zaman unutmam.Lafının arkasaında niye duramadın peki gücün mü yetmedi.Dostum seni ben asla affetmem..
YAA al işte biz buraya özür dilemeye gelmişiz adam ne diyo yok gücünmü yetmedi falan filan ben hala yapamazmıyım osalak davranışaları şuanda yaparımki bi sebebi var yani hatamı anladım yapmıyorum sende böle dövücekmiş gibi konuşma ben Allhtan başka kimseden korkmam birader bunu bil ok...:sigara:

moderatör arkadaşlar.... haşa!... size akıl vermek yada yol göstermek bana düşmez ( çünkü ağaçtan düşenin halinden ancak bir diğer düşen anlar ) ama eskilerin meşhur bir sözü var ..... hatırlatmayı bu güzel ortamın sürekliliği açısından gerekli görüyorum: haddinden fazla şiddet, gayedeki hikmeti öldürür.... bence bu konuyu kilitleyin....

J@CK@L' Alıntı:

bencede affetmek olmaz baktı başedemiyo mecburen efendy takılıucam muhabbeti yapıyo senin umursamzlığından adam sabaha kadar uyumamış adam yatıncada küfürü bastın millete şimdi af diliyosun ben ce bunlar gereksiz şeyler yazık günah değilmi şimdi bu adama nasıl ödicen hakkını paylaşımmı yapcan ne yapcan merak ediyorum

D€RB€D€R' Alıntı:
YAA al işte biz buraya özür dilemeye gelmişiz adam ne diyo yok gücünmü yetmedi falan filan ben hala yapamazmıyım osalak davranışaları şuanda yaparımki bi sebebi var yani hatamı anladım yapmıyorum sende böle dövücekmiş gibi konuşma ben Allhtan başka kimseden korkmam birader bunu bil ok...:sigara:

Benim manevi değerlerime küfür eden bir basit özür dilerim sözüyle bu olayı ört pas etmeye çalışan hiç kimseyi affetmem.O zaman bende şimdi burada ana avrat söveyim sonra özür dilerim diyeyim sence bu toplum kuralları ve mantık çerçevesi bakımından etik bir davranışmı? Siz bu siteye emeği geçenlere küfür edip hangi hakla özür dileyip olayın kapanmasını beklerisiniz.Sizce bu doğrumudur?.Saygılarımla

Te®Te®eN' Alıntı:
bencede affetmek olmaz baktı başedemiyo mecburen efendy takılıucam muhabbeti yapıyo senin umursamzlığından adam sabaha kadar uyumamış adam yatıncada küfürü bastın millete şimdi af diliyosun ben ce bunlar gereksiz şeyler yazık günah değilmi şimdi bu adama nasıl ödicen hakkını paylaşımmı yapcan ne yapcan merak ediyorum
YaWW Allha Allh yaw benim neye gücüm yetmedi siz ne diyonuz ya saçma saçma konuşmayın allah aşkına ben şuraya geldim özür dilemek için beni bin pişman etmeyin benim ıp sabit deil şuan size o şahıs oldumu söylemeyebilirdim ki söledim hatta bide özür diledim sizin bana yaptınız davranışa bak:ter: valla deli oluyorum hee...!

Anlatmak ıstedıgını anlattın.
Kimisi kabul eder kımısı etmez.Daha fazla ortam gerılmesın.

konuyu kapttım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri