!!!!!! HH ciler başkadır !!!!!!

by_chum

New member
Reaction score
0
FORUMCULAR

Evet arkadaslar tespitlerime göre forumcular ;

msjcı forumcular. : herseye cevap verirler genelde ilgilenmeseler bile o konuyla eline sağlık demei unutmazlar.

kardes forumcular: genelde 2 yada 3 forum birden idare ederler. kopyalayıp yapıştırmak onların işleridir.

downloadcı forumcular: genelde msjları yoktur. Arkadasa bakıp çıkıcam die girerler. + 18 de çok görünürler. rapidshare tek düşmanlarıdır.

Şakacı forumcular : Ortamı yumusatmasını bilirler. Herhan her mesajlarında haha zuhaaa puhaaa diye msjları vardır. ( bende yaparım ara sıra )

karşıtcı forumcular : genelde ikinci msj onlara aittir. Hiç kaçırmazlar haksızlıkları genelde konuyu acan değil de altndaki olarak onlar alır teşekkürleri.

AMA HACKHELL CILAR

BAŞKA - DIR..

emfrees sen baskasın. yani HH ci.. :D

Hackhell Cilar Baskadir.

ben genelde alıp cıkarım ehuehuehueh ;]

ben galiba herseye yorum yapmayan ama paylasımın hakkını veren bi forumcuyum.yorum yaparım ama fazla degil

HoCuSPoCuS' Alıntı:
ben genelde alıp cıkarım ehuehuehueh ;]

msj sayından ve tşk sayından bayağı bi alıp cıkıcı oldugun belli. ehehe. bence sen. tam bi HH cisin. :eek:ut:

waLLa ba$kayız yaw..ben Çoq sewiorum burayı we burdaqiLeri..öLe ipsiz sapsız qimse yoq peq..herke$ az Çoq bi$iLer biLio..

ya$asın HH ya$asın HH cıLar : )))))))) ahuheueh :sigara:

hh her zaman her yerde en büyüktür,
üye olduğumdan beri
müptelası oldum hh ye
hh de olmaktan mutluluk duyuyorum
saygılarımla

forum oyuncularını unutmuşsun yani beni paso hiç paylaşımım yoktur hackhell'e:D:D
sadece froum oyunllarına takılırım:D

Aslında güzel konu..AMa herkes biliyoo zaten hackhell in farklı olduğunu...Sölemene gerek yoktu...:) [ İkinci mesajı kaçırdım kusura bakma..:D]

Güzel gözlem...Herkesin gördüğüi ama farketmediği bii nokta...Eline sağlık..;)

DayWalkerr' Alıntı:
Aslında güzel konu..AMa herkes biliyoo zaten hackhell in farklı olduğunu...Sölemene gerek yoktu...:) [ İkinci mesajı kaçırdım kusura bakma..:D]

Güzel gözlem...Herkesin gördüğüi ama farketmediği bii nokta...Eline sağlık..;)

:D :D :D evet dostum . Sende birşeyler gördüm.
:D

Geri