"HH CS 1.6 Server" Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+++++++++++++++++++++++ Assa becerirsin DAyi Sen :goz:

Bizim Psiko Bu İşin Altından Kalkıcaktır Gerekli Görülürse Neden Olmasın +1905

evet o bölümde iki yöneticinin olması avantaj olacaktır...hem bim daha rahat olacaktır hem de senin alanında görev alma fırsatın olacaktır...

benden artı (+) sana....

bende de + çalışır çizer cs den vakit bulupda ilgilenir mi bilemem ama:D:D:D

Uygun görülürse neden olmasın +++

bende + diorum bu sxe min vistada çalışanı varsa onu biri bana göndersn yaw oyuna giremiyom ne zamandır

2 Moderatör Gereksiz diye Düşünüyorum CS böLümüne.. Çok Çok aktif oLan bir böLüm değiL Bim mümkün oLdugunca hergün böLümü düzenLiyor.. Bende eLimden geldiğince yardımcı oLuyorum.. Yinede bim'in ihtiyaci varsa oLabiLir.. hayırLısı olsun..

ßenden sana [+] caLısır genç :D

KaRma' Alıntı:
2 Moderatör Gereksiz diye Düşünüyorum CS böLümüne.. Çok Çok aktif oLan bir böLüm değiL Bim mümkün oLdugunca hergün böLümü düzenLiyor.. Bende eLimden geldiğince yardımcı oLuyorum.. Yinede bim'in ihtiyaci varsa oLabiLir.. hayırLısı olsun..

bence de fazla aktif bir bölüm değil, bende genelde vaktim oldukça sorulara ve sorunlara bakmaya çalışıyorum. ama bim onaylarsa ve gerek varsa tabikide... ama biz genede oyumuzu ver yorumumuzu admin diliyle yapalım he!! adam amx_vote demiş dai! biz altta kalırsaq olmaz şimdi :D

cizer_vote.jpg

cizer_vote_sonuc.jpg

cizer_modluk_icin_oyum.jpg

cs_en_buyuk_fb.jpg

fener.gif

Altta qalanın canı çıqsın...
icon_twisted.gif
icon_twisted.gif
icon_twisted.gif

programlar bölümünde nerdeyse hiç online değilsin abi oradan ayrılmakla iyi yaparsın....
bim abi ewt derse neden olmasın

Cs iLe yakından iLgiLenmem...
Ama ne oLursa oLsun ; hangi ko$uLLar oLursa oLsun (+)
Kısacası +1

AsS@SsiN' Alıntı:
s.a =)

Bildiğiniz gbi hh cs serverlarında adminim,en azından cs ile ilgililer bu gerçeği biliyo :durdurun
Aynı zamanda forumda [(Bilgisayar) programlar] bölümünde görevliyim.

Online zamanımın büyük bölümünü serverlarda geçirdiğim için siteye anca serverlar çöktüğünde-serverlara res atıldığında-vb gbi durumlarda bakabiliorum:durdurun ,ondada sürekli csde olduğum için cs bölümüne bakıorum..

Şimdi isteğim,talebim Forumdaki görevimin "HH CS 1.6 Server" Bölümüne taşınmasını istiorum,tabi oranın şuanki modu bim de kabul ederse :melek

Programlara 2 tane yeni mod alındı (1scorpitx ve enemy;siz varken gözüm arkada kalmaz ) bölüm boş kalmııcaktır yani.

Yeter çok yazdım ben gidiom cs ye server çökünce bakarım buraya hadi bai bai =)

amx_vote cizer(ass@ssin) + -
Öncelikle düşüncen ve nezaketin için teşekkür ederim.
Pazartesinden beridir çok sevdiğim bir yakınımın derslerine
yardım için köye gitmiştim bu sabah geldim tabi arada sırada
bu tür kaçamaklar oluyor Reel hayatta, bölüm Karmanında
dediği gibi o kadarda çok yoğun olan bir bölüm değil.
Ama üst düzey yöneticiler uygun görürse neden olmasın =)

bölüm modu'nun fikri neyse aynen katılıyorum..
ihtiyacı var ise +,yok ise -...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri