HH CS serverLarına adminlik başvurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

terteren

Altın Üye
Reaction score
0
Cs 1.6 Serverlarında Yetki Tabep Ediyorum. Yorumlarınız için teşekkürler

kimse alınmasın kimse üzülmesin, ben hala yeterinden fazla admin olduğunun ve bu adminlerin alınacaksada yönetimden alınmasının daha doğru olacağı kanaatindeyim.

16 tane admin war..
BEnce bu sayı yeter de artar bile..

Üzülerek - 1907 (=

1sc0rp!tX' Alıntı:
16 tane admin war..

şu anda 2.server da hiçbiri yok ve adam hile yapıyor ben son 15 gündür oynamaya başladım ve sıkça görüyorum hıle yapanları

Admin sayısın fazla olup olmadığına ilgililer zaten karar verir benim senden istediğim herkesden istediğim gidi admin olabilirliğimle iligili yorumun tşkr ederim

terteren' Alıntı:
şu anda 2.server da hiçbiri yok ve adam hile yapıyor ben son 15 gündür oynamaya başladım ve sıkça görüyorum hıle yapanları

Admin sayısın fazla olup olmadığına ilgililer zaten karar verir benim senden istediğim herkesden istediğim gidi admin olabilirliğimle iligili yorumun tşkr ederim
cs oynayan herkes ilgili ki sen sormuşsun arkadaşda cevap vermiş biraz asabice oldu sanırım.

cLandakiLer ve yöneticiLer dı$ındakiLere - :p { ßende cLanday1m 0 yuzden }

+1 ßa$arıLar..

walla her oyunu bi admin veya şu hile olayına bi çözüm lazım terteren temiz yüzlü bi kardeşimiz +1 olmalı ne kadar cok admin o kadar hilesiz oyun.

Hakkediyor ama bence Cs Konusunda Ogrenmesı Gerekenler Var...

Haketmekten ba$ka $eylerde lazım...Üzülerek

(-1)

Terten Hocam hemen cevap vermişsin arkadaş Yorumunu belirtmiş .... cs'de her CVP vereni atacaksan olmaz kardşe
ama gerekiyorsa neden olmasın online saatlarini yazarsan arkadaşlar daha iyi yorum yapma imkanı vurur

+1

asabiyet sorun olabilir

- yada + vermicem yorumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri